Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 29 iunie 2020

Clujul - orașul lucrului de două ori "bine făcut"

În orașul în care în plin secol XXI încă persistă unda roșie la semafoare, o groapă de gunoi care ia foc periodic, haosul urbanistic și strangularea circulației din cauza lipsei infrastructurii, nu ne mirăm când o astfel de situație apare - odată, e normal: țevi se mai sparg, circuite se mai întrerup.. e de înțeles.

Dar când tu ai spart strada acum o lună, iar acum aduci din nou utilajele pentru că "este o problemă", cum a răspuns unul dintre muncitori la întrebarea "de ce spargeți din nou?", începem să ne întrebăm: băi, ăștia chiar sunt atât incompetenți încât după ce-au săpat o groapă în care încăpea lejer un tanc și tot nu au rezolvat problema cum trebuie, sau mai rău, sunt lăsate intenționat "portițe", pentru a avea pretextul să mai rupă odată strada, evident nu gratis, pentru a îngroșa conturile firmelor de casă ale primăriei?

Câteva vânzătoare care observau operațiunea, comentau între ele: "de-abia au spart-o, acum iar?" Desigur recunoașteți locul - e chiar în fața halei agroalimentare din Piața Mihai Viteazul.



No, așa NU! Când emanația noastră locală e sluga celei naționale, nici nu e de mirare.. "lucrul bine făcut" X 2, de la bietul și călăritul nostru oraș, până la întreaga noastră țară, a devenit noua regulă..


Frumoșii pământului
Mai tolerăm nenorocirea, sau punem de-un primar nou, independent?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.