Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 12 iunie 2020

Durere și jale - ce îi lipsește Clujului!

Atunci când ești incapabil de a rezolva problemele simple ale urbei, vi cu vrăji care să aburească cetățeanul - de ce să faci un pasaj la Tăietura Turcului, când e mai simplu să pui trâmbițașii primăriei să pună de-un "webinar" pe teme sci-fi, impractice și nerealizabile?


"Clujul vrea ca în anul 2027 transportul public să fie 100% ecologic!"

"Clujul vrea"? Rahat pe băț! Clujenii vor un primar destoinic, bun gospodar, cinstit, pe care deocamdată nu îl avem.


Cinci orașe europene și-au împărtășit experiențele privind strategia integrată de mobilitate urbană sustenabilă în cadrul primului workshop online pe această temă organizat de către Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC). Webinarul a avut loc joi, 4 iunie 2020, pe o platformă de videoconferință și, alături de Cluj-Napoca, orașele europene participante au fost Paris (Franța), Tampere (Finlanda), Londra (Marea Britanie), Ljubljana (Slovenia). Acestea se numără printre orașele membre ale inițiativei City Science Initiative (CSI), Cluj- Napoca fiind orașul coordonator al grupului tematic pe mobilitate urbană sustenabilă din cadrul acestei inițiative europene, în parteneriat cu Joint Research Center – Comisia Europeană. 

Noroc că lumea nu mai înghite gogoșile astea stătute:


Grămătic

Hai ca, deja, se pregateste patul in celula 214 -Piticania! Iar la etajul 3 mai multe paturi pentru trupa de pe Motilor. In sfarsit s-a trimis petitia plangere catre Capitala, spre ministere si toate organele statului. Cele 39 pagini scrisa de catra mine alineat cu alineat includ afacerile cu firmele de casa KiatDiferit, afacerile de pe SUA -da, Boc, am auzit si de astea, de afacerile tale de pe acolo, pe unde-i cald si bine, pe Florida !!! si n-am uitat! Si altele si altele etc etc Se poate deja incepe anchetarea lui Boc, Tise, si gastii penale care distrug orasul. Doamne ajuta. Soposii care mai Untoldesc inca sa stie ca de la anul, Boc la Gherla, Untold la Caracal!

Beciule igrasios, faptele vorbesc, nu vorbele, pe asta se bazeaza un rechizitoriu serios care se va intocmi cat de curand, jaful, hotia, interesele, firmele conectate la banul public, si multe, multe altele. Apoi deratizarea si sa se inceapa cu noua echipa refacerea Clujului, daca se va mai putea dupa stricaciunile facuite in cei 16 ani "luminosi". Banii, de acolo sa se inceapa si o sa se dea de capat.

Beciul si gasca sa se pregateasca de zile de foc, dat cu suspinatul, plati ilegale, bonuri de masa, etc. Va vine randul si voua, matracucilor, sa va vad eu pe unde scoateti camasa, sau veti da vina pe "el m-a pus, el mi-a zis, el m-a trimis"?


ava

Shamanii din Peru prezic pentru 2021 ca Emil Boc va fi reales primar la Cluj!...


Grămătic

Organizat de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca. Un text-anunt plin de cuvinte englezesti si impanat cu acronime, niste orase vestice si ultracivilizate. Da bine la nea Caisa, care oricum nu pricepe mare lucru decat ca Boc face New York la Cluj. Dar ala ce la vazut in filmul cu muzica lui Sinatra de la Cinema Muncitoresc.

In timp ce Clujul e batut de Dumnezeu cu toate, de la Pata Rat la aglomeratia si strazile blocate, spitale batrane si pline de infectii, droguri si tineret complet debusolat si distrus.

Nu asta e drumul, drumul bun e sa debarcam pe acest Boc sa se termine cu mascarada si sa inceapa adevarata ridicare a orasului, economic, infrastructura, locuri de munca in industrie, asta e civilizatia occidentala, nu bazarul IT si HORECA!
woorkshop&CIIC smart

Ce evenimente obscure si fara nici o importanta, scormonite in ceva birouri populate de zdrentele lipitoare de afise dar bine remunerate, pe banii clujenilor platitori de taxe si impozite, catre mafia Primarie. Descongestionati traficul din oras, faceti centura aia mha marhelor, faceti pasaje si auto si mai ales pietonale, scari rulante, macar la gara, Boc, mai tii poporul asta needucat si credul, prost gramada si incuiat cu 1k de lacate in batjocora? Ii mai ametesti cu smart autobuze fara sofer, Somes cu Yahturi si vapoare, tunelel timpului, Aquq Jurasik Park, vai de a si de noi de cretini cu stampila in mana, Bhaaaa boilor, voi sunteti chiar chiori, orbi, loviti cu barosul in bila?


Elis

@sliE: Coment adresat infectioasei gasti de la subsolul igrasios, modificat de lipitorii de afise si lipitorile parazite de hemoroizi bocesti. Sa asteptam alegerile, sper sa se implineasca dorinta clujenilor vechi!


boc - penibil

pitic idiot, la gara sau autogara ce parcari ai? Oras european fara AUTOGARA si fara parking la autogara sau la gara. vei mai ajunge primar la tine la rachitele, papagalule.


Buie Moc

Mocane, ti s-a cam gatat gazu, poate te indreapta cineva care mai tine la tine catre treburi la care te pricepi, poate iti da Iohanis vreo functie prin Externe, la Comisia Euro sau ceva bun, orice ca la administratie esti varza. Si rogu-te du-te, ca numa bine ne faci. De ce nu iti place la catedra, bani, eleganta, poti tine prelegeri pe tem,a Constitutiei, mai imbarligi studentii cu Smart street, Wi fi de la clorofia, aeriene, eoliene, teleportari. Hai Pa!


BOC POC

Ma taran de Rachitele ! In Cluj inca se ard gunoaie, ca pe deal la tine la tara. In Someseni, Dambul Rotund, Floresti si alte cartiere unde oamenii inca se mai cred pe sate. Primavara si toamna se ard gunoaie la greu, pe langa poluarea de la masini.

Domnu' Boc, piste de biciclete coerente nu inseamna ca trec de pe o parte pe alta a drumului cand pe trotuat cand pe strada ca pishatul boului.Vedeti Cantonului, in fata la Sora, drumul pana la Vivo, podul N, etc.


pinocchio

toate aburelile astea in timp ce nu suntem in stare sa avem o groapa de gunoi ecologica cu toate avizele luate....

P E N I B I L ! 

Incredibil.Orasul e hiper poluat, nu exista solutii la descongestionarea traficului, nu e in stare de o Centura, de un pasaj, de o scara rulanta pentru pietoni si Boc o da in SF-uri. Cat de cretin trebe sa fi sa votezi un asemenea ipochimen bolnav?


Dan

Interesant. Transport 100% cu autobuze second hand luate de din Paris, ca sa nu le arunce francezii la fier vechi. Dar despre asta nu se pomenesete nimichttp://tramclub.org/viewtopic.php?t=17126&start=25&sid=8bbfc7e9bbb439609efd9f26aad3a30b


Kyro

1. Baterrile (din toate masinile/autobuzele electrice) nu au nimic in comun cu ecologia... Sa nu mai vorbim de faptul ca 60% din energia electrica vine din centrale pe carbune2. De unde buget pentru asa ceva? Sau cine o sa plateasca de x ori mai mult pe un bilet?3. Bicicletele si trotinetele sunt vise umede pentru o tara care are o chestie numita IARNA...


Tanti Lenuţa

No amu ii bun Boc? tucalar mama sa il tuce. il votam pana in 2040

ALTUL, dar nu scandalagiul Ungureanu! 


sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.