Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

duminică, 21 iunie 2020

Doctorul Boc oferă remediul: masca-cea-bună-la-toate!

Răchițeleanul atotpriceput, a ajuns acum și doctor - precum paznicul magazinului care îți ia temperatura, așa și Dr. Boc, oferă tratamente și remedii: purtați botnița!

Nu cunosc detalii despre escrocheriile derulate de către firmele de casă ale PNL, dar nici naiv nu sunt: băieții ăștia "deștepți", au încă stoc de măști, dezinfectanți și termometre, care trebuiesc plasate către populație. Unde mai pui sentimentul de putere pe care nestimații noștri "reprezentanți", îl au în urma diktatului de a ne umili cu masca în public. 

Iar dacă frauda covid ar fi să iasă la iveală, i-ar mânca pușcăria pe foarte mulți dintre ei, pentru subminarea sănătății publicului - doar gândiți-vă la oamenii care au murit, pentru că spitalele nu acceptau decât pacienți covid.


Primarul Emil Boc a declarat că masca trebuie purtată și în spațiile închise, dar și în public, când sunt grupuri mai mari de oameni.
Până ieri, în ultimele cinci am avut o creștere constantă a numărului de cazuri. Creșterea se regăsește la o scară mai mică și în județul Cluj. Până ieri am avut următoarea creștere a numărului de cazuri. De la 52 la 54, după aia la 58, 64, 70, deci suntem de cinci zile și este o creștere de 18 cazuri în cinci zile, dar nu neapărat numărul, că sunt 5 sau 7, contează direcția pe care mergem și care pe mine puțin mă îngrijorează,dar am încredere în responsabilitatea clujenilor. Așa cum până acum s-au comportat foarte bine și împreună am reușit să ținem orașul sub control, așa o vor face și de acum înainte.
La nivel național, creșterea este mult mai mare, iar semnalul este că această criză nu a trecut încă, virusul nu a fost doborât, un vaccin nu se conturează la nivelul anului 2020. În consecință, trebuie să respectăm regulile fundamentale, care ne protejează pe noi toți. Consider fundamentală purtarea măștii în transportul în comun. Sunt măști și nu mai este criza de acum 2 luni și să folosim măștile oriunde suntem în spații închise.
De asemenea, și când suntem în grupuri mai mari trebuie să purtăm mască și în aer liber. Am văzut imagini, dar nu la Cluj, în alte părți, cu oameni care nu purtau mască, Este important.
Al doilea element este spălatul pe mâini și să nu atingem nasul și gura. Sunt lucruri minime pe care le putem face și stopăm virusul.

Păi Dr. Boc, acum ne vrei și vaccinați pentru ceva ce nu există, sau care nu face mai nimic? Ia' ține sfaturile alea' idioate pentru tine! 

Știm, unde au crescut tu, ligheanul cu apă de pe butucul din grădină și groapa cu colibă pentru nevoi din fundul curții, erau pe post de instalații sanitare - vezi matale, există o diferență: noi am crescut cu apă curentă, căzi de baie, frigidere și WC în casă, ba chiar și cu bideu, unii. Ne spălăm pe mâini de când lumea, că așa am fost crescuți de către părinții noștri. 

Nu purtăm masca pentru că înțelegem că ne sufocăm cu ea (se numește hipoxie, Dl-e doctor Boc) și pentru că aceasta devine incubator de germeni datorită umezelii, după cam 40 de min. de purtare, germeni pe care îi vom reinhala și care vor ajunge pănă la lobul frontal al creierului prin nervii olfactori). 

Îmi ating fața pentru că astfel se dobândește imunitatea naturală D-le Dr. Boc și nu frecându-mi pielea cu dezinfectant tot la 15 minute, pentru că astfel omor flora bacteriană benefică. Desigur, mâinile mele sunt spălate chiar și numai cu apă, de mai multe ori pe zi.

Cunosc aceste lucruri D-le Dr. Boc, pentru că așa m-au educat părinții, oameni de specialitate și deci mă simt ofensat  de "prețioasele" d-tale sfaturi - desigur cunoștințele pe care le-ai "dobândit", sunt doar niște marote preluate de la alți idioți, marote pe care le repeți ca un papagal nefolositor și de-a dreptul dăunător ce ești - de fapt,  ești de-a dreptul penibil, D-le Dr. Boc. 
Simplu spus: e necesar să pleci.

Să vedem ce cred clujenii luminați despre mascarada asta ("Laurențiu" și "Antonia", sunt excepțiile de rigoare):


Laurentiu
Politia din Cluj sa faca controale si in pietele din Cluj ( Aviz P-ta Ion Mester ) ca degeaba e pus tablita la intrare si iesire din piata, cum ca este obligatoriu purtarea mastii la intrare in piata, caci mai mult de 50 % din oameni nu respecta, nu poarta masca.
Aici poate foarte bine politia da dea amenzi, De ce nu o face ? Stau si dorm cred ca nu, Alooooooooooo se aude ?

@Laurentiu: tataie, iartă-mă, dar ești tâmpit. Noroc că poliția pricepe că totul e o mascaradă.

Bibiibicu
@Laurentiu: daca iti este frica de guvid19 stai dracu in casa. Comanda mancarea online.

Antonia.
Boc are perfecta dreptate. Maștile pe mutre și fără comentarii. Multă decenta ca va lipsește și aveți grija ca cu cat sunteți mai rai cu atât mai hazi arătați.

@Antonia.: la cât ești de pocită, nu ai nimic de pierdut.. de fapt, masca îți face un serviciu atât ție, cât și nouă, celor care nu vom avea coșmare din cauza arătării tale!

Puțin altfel...
S-a trezit din morti? Cine e emil boc? 3 luni de zile nu a auzit nimeni de el si de balivernele lui! Sa ne scuteasca in continuare de aberatiile lui, + ca el nici nu mai este primar ales! Adio!

Bocilian
@Puțin altfel...: daca citesti Stiripesurse, ei dovedesc cu probe ca Piticania nici macar nu a fost in Cluj toata perioada aceasta, ci s-a ascuns de frica la o vila...

S-au inmultit
Nimeni nu indrazneste? Hai don Prefect, domnu de la DSP, Prezidente de Cons.Jud, SRI, Politie, organe, hai nimeni nu ne spune clar pe zile, in 15,16,17,18,azi, cazuri noi, de UNDE sunt, din ce sat, cartier, casa de batrani, bloc, firma, concern sau ceva. Bai papitoi, cum ma sa-n c ur sa va creada cineva daca aruncati cu cifre scoase de unde? CINE SUNT BOLNAVII, nu nume ci de unde provin? ce aveti de ascuns? Sau va temeti ca cetatenii satui de atata bine de Carantina or face dezinfectie cu benzina ? Cum poti ca Primar sa reancalzesti ciorba de potroace acrita de statuta dand vina pe noi ca nu folosim masti, ca nu ne spalam pe maini, ca nu pastram distante si parametri? Cum? Nu domnule, astia internati sunt din...si din...exista ancheta epidemiologica, nu avem si noi dreptul sa stim?

Uriașa minciună brenduită "covid", începe să piardă tracțiune, deci numerele sunt umflate din pix, iar mass-media aservită publică numai minciuni. Sunt curios cât din cele 40 de milioane euroi cu care guvernul a mituit mass-media, a revenit acestei așa-zise publicații?
Marius G.
Auzi la el, autorizatii, studiu geotehnic, ce pwla, in ultimii 4 ani s-au dat autorizatii sa se faca blocuri si in copaci iar minionu asta darama garaje.

Poate vine un pic curtea de conturi sa verifice cheltuielile primariei in perioada februarie-iunie 2020. La cate contracte fara licitatie au primit prietenii functionarilor s-ar putea sa iasa urat.

@ : Asa ca trebuie intretinut mitul covid si staeea de alerta.

cornel
Sa ne spuna si unde s-au infectat acestia, nu s-au infectat in autobuz ca n-aveau masca, nici la terase si nici in mall, s-au infectat la Institutul Inimii si la Oncologie, asadar pana sa ne frece pe noi cu mastile sa ia ei masurile necesare pentru a preveni raspandirea covid in spitale!

Alfredo
@cornel: Bine punctat, sistem medical infect, medici incompetenti, clica de prosti. Vremurile cand medicul avea vocatie s-au apus.
Asa ca JOS BOTNITA - deoarece creeaza senzatie falsa ca esti protejat, fata de ce, protejat de prosti ?

Mincinosul dracului - știe bine că nu e nicio pandemie, dar își joacă rolul până la capăt micul circar. Numai politicienii beneficiază de pe urma fricii și angoasei provocate de vederea fețelor mascate în public. Jos cu masca-rada!

Legea
Da o m#ie nu vrei tu? Poarta tu botnita pe strada...

bula
marele specialist Iemil Buoc
Când vom vota, să dăm atenție sporită: cu cei doi candidați majori al căror nume se transpune "Bocungureanu", nu vom avea parte decât de alți patru ani de minciuni, incompetență, dezastru..
Să fim deștepți.

sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.