Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

duminică, 14 iunie 2020

O altă abureală marca Boc: tramvai metropolitan, de la Jucu la Căpușu, prin Apahida - Înlocuim metroul?

Nu este săptămână fără ca umilul ocupant al fotoliului de edil-șef, să nu emită o nouă abureală, doar-doar va crede lumea că e om de ispravă:


Folosirea liniei de tramvai din Cluj-Napoca a scăzut foarte mult în ultimii ani, pentru că s-a schimbat zona rezidențială și industrială, se arată în Planul de Amenajare a Teritoriului Județului Cluj (PATJ).
Ca urmare a schimbării locației spațiale a principalelor zone rezidențiale și industriale, la nivelul municipiului Cluj-Napoca și ZMCN, în utlimul deceniu s-au modificat și fluxurile principale de călători. Astfel că, în prezent, cea mai mare intensitate se regăsește pe axa est-vest, fapt ce determină subutilizarea actualei linii de tramvai, pe direcția nord-est – sud-vest și suprautilizarea celorlalte mijloace de transport pe direcția est – vest. Popunere – construirea și amenajarea unei noi linii de tramvai între Jucu și Căpușu, etapizat: faza 1 Aeroport – Florești, faza 2. Florești – Gilău; aeroport – Apahida; etapa 3. Gilău – Căpuș - Apahida – Jucu”, precizează experții care au realizat Planul.
Culmea este că acest tramvai ar lua locul metroului propus de Emil Boc.

 Ei bine, lumea poate fi prostită odată, de două ori și chiar de trei ori, dar nu la infinit - dovadă comentariile savuroase ale clujenilor sătui de vrăjile celei mai corupte și incompetente administrații pe care a avut-o Clujul nostru vreodată:



Proiecte megalomane venite de la niste incopempetenti care in 16 ani nu au fost in stare sa faca un pasaj in sensul giratoriu Marasti desi comunistii le-au lasat totul pregatit fara instalatii subterane.

?
Absolut nimic despre faptul ca autogara din Cluj e o mizerie? Cat ii mai tine Dumnezeu pe mincinosii astia?
"precizeaza expertii". Astia is expertii lui boc, carora le-a dat de cand e primar milioanele de euro si orasul are exact aceeasi infrastructura din anii 90. pe cine mai prosteste pacaliciu asta? PNL = PSD, sper ca se stie :))  ( E chiar mai rău! - nota redacției )

Rapid un milion de euro pentru studiu de fezabilitate valabil 3 ani. Rapid, rapid, sa nu pierdem ocazia.

putin altfel...
Si tramvaiul, o sa se transforme incet in telegondola, apoi, in tiroliana, in liane verzi si cam atat...basme, povesti si dume de prostit copiii prosti, oricum, problema este ca o gramada de votanti mai cred astfel de "promisiuni smart" si nesustenabile la nivelul judetului Cluj...foarte trist

bula
dupa ce dispar banii din studiul de ciordit capitalist

Mihai
@bula: mafia pocaitilor din cluj trebuie sa supravietuiasca!!!!!!!

bula
@Mihai: aici is toti mana in mana, de aceea nu se ridica niciun contracandidat serios la primarie, Ungureanu ala e o gluma.

politicieni de *****
@Alex: Pe tine te-o platit boc sa scrii pe site-uri? Tu ai trait in alt oras de 10 ani? Ce s-a intamplat nou in Cluj in domeniu de infrastructura in afara de minci? Metrou, pasaj taietura turcului, pod rasaritului, podul de la gara, parking gara, autogara, centuri, piste de biciclete, parcari suficiente, reducerea poluarii !!! A facut Boc ceva in sensul asta? Ala e cel mai mare mincinos dintre toti politicienii care au trait in tara asta ! Ati uitat toti ce mizerie a facut cu Basescu si il pupati in cur toata ziua dar daca mai mergem inca 4 ani cu el, ne-am ars.

jos mafia !
@Alex: Bocul tau nu e in stare sa faca podul portelanului, de cativa metri, podul garibaldi, nu a fost in stare sa reamenajeze parcul feroviarilor de zeci de ani, de cand ma plimbau parintii pe acolo si voi mai vreti sa il votati pe incompetentu asta ?

Punct
CLUJ - un judet controlat de mafia PNL-ista sufocat de proiecte SF, unele chiar penibile si nerealizabile, in timp ce viata reala este sufocata de incompetenta, trafic penibil cu sensuri giratorii pe post de pasarele si coruptie ajunsa pana in maduva oaselor. Noroc cu alegatorii ca sunt mai prosti ca voi si voteaza omul care promite nerealizabilul.

virgula
@Punct: si ce e asa de sf in proiectul asta?

Marius G.
@virgula:
Probabil s-a referit la faptul ca e nerealist pentru Romania sa promiti asa proiecte de anvergura, considerand ca singurele proiecte mari realizate in anii recenti sunt cele care atrageau interesul personal al anumitor oameni.

?
@virgula: Simplu, nici stranepotii tai nu o sa le vada. In rest sunt palpabile, o sa le auzim zi de zi, in campanie electorala. De exemplu, vezi pe Somes vreo gondola, salupa, vaporas sau hidrobicicleta? Si au trecut 16 ani.

Marius G.
Acum 5-6 ani Boc promitea tramvai pana in Floresti, inloc de tramvai a facut o firma de ridicat masinile propriilor votanti si recomanda transportul pe bicicleta sau elicopterul.

Oricum, daca ar duce linia de tramvai peste strada, asa cum e acum, ar rezolva fix un *****, pentru ca tramvaiul ar sta in trafic intre masini, exact ca un autobuz.

Dudu
Bine dl. Boc! Arata-le cum sta treaba! Se vad rezultatele bune dupa fiecare mandat executat de catre dumneavoastra! Sa fiti sanatos, de restul ne ocupam noi, cetatii constienti, si o sa va asiguram multe mandate de acum incolo. Mii de multumiri!

Dar Teleportalea
Subiect de electorale? Asta e noul slogan? Somes navigabil, Tunelul Timpului Primarie Regionala, telecabina Cetatuie- Turnul Croitorilor, Aqua-Jurasik Park Galactic, si alte bazaconii din trecutul electora, mai adaugam si asta cu Tramvaiul Metropolitan? Oamenii buni, sa schimbam garniturile de masina de mintit ca vine teleportalea si ne prinde cu zero la patrat.
Între dezastrul prezent și neomarxistul Ungureanu, e clar că nu avem nici o alegere. Cineva însă, va candida ca o a III-a alternativă. Să fim atenți.
sursa: StirideCluj


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.