Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 24 iunie 2020

Boc -blestemul Clujului

Ce blestem pe clujeni, sa li se ia lumina mintii, sa nu mai poata discerne realitatea. Da, Boc a fost mana cereasca dupa Funar, dupa 12 ani de intuneric, si Funar a fost mana cereasca dupa even.Tg. Mures, cand apareau si la Cluj tot felul de organizatii revansarde maghiare, cand se cerea schimbarea tuturor strazilor, denumirea lor, si alte bazaconii. 

O minte limpede ne arat clar ca dupa primul mandat si-au aratat potentele, atat unul cat si altul, mai bine spus impotentele. Multumim domnului Boc pentru cei 16+ ani - perioada de Prim Ministru,in slujba clujenilor, dar AJUNGE!

Deja ajungem la o batjocorire ireversibila a orasului, la aruncatul banilor publici si a UE pe tot felul de remodelari de strazi, aiurea, blocaje groaznice si lipsa totala de viziune. Il voi alege pe acela care va construi pasaje, Centura si Inelul care sa ocoleasca orasul cu bretele aferente si pasarele, pasaje, aero sau subterane pentru pietoni cu scara rulanta. Gata cu Vraja Marii si Vraja Somesului navigabil, teleferice si autobuzuri fara sofer. 

Mizerabilul asta va zbura! Ce nesimtit, mai ai tupeul sa comentezi, papagalule, dupa ce ati distrus romanii in ultimii 20-30 de ani? Nu-l mai votati pe idiotul care nu a facut nimic in plus in orasul asta fata de Ceausescu. Sunt aceleasi strazi, doar ca le-au schimbat bordurile si asfaltul.

Aceleasi poduri, dar le-au tencuit din nou, aceleasi parcuri si aceasi infrastructura, pozata din unghiuri frumoase si postata pe facebook unde saracii pensionari dau like si aplauda ca focile un primar submediocru. nu va mai lasati pacaliti din nou de MAFIA PNL. 

Ai fost slabanog ca premier si mai slaabanog ca primar. Esti doar bun de dat din melita! 
Andrei CristianE închis la SIFO BOC SRL în Zorilor? Că mi-aș face un șpriț! Str. RAPSODIEI 17, bloc: P4, Ap:3 - CLUJ-NAPOCA dacă e careva aproape pe acolo să vadă dacă e deschis! 

Intodeauna intr-o democratie, ca e de pestera- troglodita, bloc- asociatie de proprietari, locatari, intreprindere SA, actionariat, etc minoritatea se supune majoritatii, chiar daca de multe ori, majoritatea e proasta, inculta, imatura.

Sper din suflet sa iesim la vot, cat mai multi clujeni, toti c ei care va iubiti orasul natal, ca din aialalti vor fi cu duiumul, la fel si batrani dezorientati si care voteaza aiurea dupa cum ii tromboneste piticania infectioasa, ca le taie abonamente MOCA, ca se inchid cluburile de pensionari, ca nu se mai tine ziua Seniorului, tineretul debusolat, amator de prafuri si siringi, fara de viitor, fara scoala, meserie, distrusi psihic din adolescenta de nici macar un permis de conducere nu pot duce, dar mari amatori de hamace urinate intre copaci, de stat cu fundul pe spatarele bancilor din parcuri, de mancat seminte si strigat nerozii, mai sunt cioporul deloc de neglijat de bombardieri care sunt ametiti cu apartamente in bloc, cu slujbe bine remunerate, alocatii si ajutorari fara numar de la Primarie, astia stim ce voteaza.

Toti astia, sfertodocti si cu probleme, voteaza disciplinat, ultimii primesc si lectii cu diapozitive despre unde sa aplice stampila, la care patrat si li se vâră numele scarbavnic in ochi pana memoreaza cum sunt asezate literele, cele 4+ 3 si unde sa gaseasca locul de aplicat stampila. Cei mai priculosi sunt viniturile agresive, mitocanii din sate neelectrificate care s-au insurubat la Cluj prin camine, garsoniere conf 4,3, chirii in periferie intre lobode si urzici sau prin blocuri, astia sunt dependenti, au oarece bani, multi au prins o rata la apartament si platesc rata in loc de chirie, astia asteapta ca minciunile gogonate gen ,,7G", metroul cu teleportare, TGV expresul de Jucu si mineralierul La Valeta cu 200k tone Deadweight dupa sarea de la Portelanu andocheaza la Port Sobarului, transoceanice la port Cora si Marile vase de croaziera, Allure Of The Seas si Qeen Mary 2 in portul Oser, de unde ne vor navali turistii milionari si ne vor cumpara muraturile si brelocurile cu Untold, inima de Foca beata.

Ca vom fi pusi pe hartile galactico-universale, pe cele browniene si einsteiniene, ca teoria relativitatii e conceputa in casa lui nea Pruna din Iris si jurasikul parc al lui Spielberg e o vaga imitatie a ceea ce va fi in continuare la Cora , unde sunt rezervele de apa potabila ale orasului.

Nu radeti si nu va hizliti, sa stiti ca ce v-am scris unt luate in seama, multi dintre prostani chiar devin agresivi daca le arati adevarul, ok si cu asta.

Dar noi, aia ce mai muncim, strabatem cu greutate orasul din cauze stiute, nu avem liniste de raliul lui sula si togliada schipilor cu 47 la piciorul stang, batai de perne si arucatul cu pana de gaina, noi astia stam si privim cum se distruge orasul, cum dispar zone verzi gen semirezervatii ca si in Gheorgheni cu asa zisa baza sportiva, de fapt o sinecurica calda pentru pile si arnajamente, mai fratilor, daca e bine asa OK.

Eu spun sa schimbam gasca asta oribila si pestilentiala, cu oricine altcineva, dar sa o dam jos la alegeri. Ne rade lumea, se va afla adevarul, ca totul e o butaforie de prost gust mocanesc! 

@...Hai sa iti dau exemplu concret. Asociatie de proprietari 72 de ap. La sedinta merg maxim 10-15. Se stabilesc prioritati si investit dupa care restul is nemultumiti ca de ce asa si nu invers. Dar la sedinta nu vin.
Dar noi clujenii vom ieși la vot pentru a III-a alternativă? 

sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.