Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 27 septembrie 2019

Clujeni, Boc vă prăjește! Emil Boc: România nu are timp să aștepte să vadă dacă tehnologia 5G afectează sănătatea oamenilor

În ciuda avertismentelor lansate de către oameni de știință și a poziției luate de Federația Doctorilor Elvețieni, care a atras atenția asupra folosirii tehnologiei 5G afirmând că „atâta vreme cât nu există nicio dovadă științifică asupra lipsei de impact asupra sănătății a creșterii nivelului de radiații, trebuie să existe reținere în a face acest pas”, primărașul cosaș al Clujului declară că opoziția la 5G e doar "păreri" și că tehnologia 5G ar fi de fapt pentru "sănătatea și securitatea" noastră. 

Cât de prost trebuie să fi ca să afirmi astfel de bazaconii?





România nu are timp să aştepte mai mulţi ani până se va afla dacă tehnologia de internet 5G afectează sănătatea oamenilor, atât timp cât în prezent gradul de radiaţii emise de 5G este sub cel permis de lege, iar Guvernul trebuie să opereze cât mai rapid introducerea tehnologiei de internet 5G în România, a declarat joi primarul Clujului, Emil Boc.

"Sper ca Guvernul, domnule ministru (către reprezentantul Ministerului Comunicaţiilor, n.red.), să opereze cât mai repede cu putinţă acest lucru, din partea administraţiei locale pe care o reprezint aveţi toată deschiderea, la Cluj la Floreşti a fost şi primul loc unde s-a testat 5G, şi ştiu dificultăţile, ştiu unele păreri pe care le ascultăm, le respectăm, dar atât timp cât gradul de radiaţii, aşa cum a fost măsurat, este sub cel permis de lege, a aştepta să vedem dacă în 2028 va avea sau nu un impact pentru sănătate, aşa cum spun unii, cred că este greu de aşteptat, şi dacă nu ne vom mişca repede, oricum Asia şi America se mişcă deja foarte repede, şi dacă noi în Europa vom sta să filozofăm mai mulţi ani vom pierde competiţia cu viitorul", a transmis Emil Boc în cadrul Smart Transformation Forum 2019.
 "În al treilea rând, Internetul Lucrurilor, conectarea dispozitivelor inteligente, iarăşi un element pentru Smart City: dacă în 2007 erau 27 de miliarde de dispozitive conectate la internet, în 2030 vor fi 125 de miliarde, deci de la 27 la 125 de miliarde de dispozitive inteligente care vor fi conectate, 5G care se întâmplă, sunt convins că va contribui la acest lucru, în această ordine de idei sunt un susţinător fără echivoc al acestei tehnologii, pentru că ea va schimba radical viaţa noastră de zi cu zi, şi oricum ea se întâmplă. Cine pune pasul primul va fi primul câştigător. Dacă ne gândim doar la ceea ce înseamnă rapiditatea vitezei 5G, dacă acum este în jur de 16 megabiţi pe secundă ea va fi 1 gigabite pe secundă, şi vă daţi seama ce înseamnă pentru cercetare, pentru sănătate, pentru securitate, pentru tot ce înseamnă Smart City, pentru că acest 5G ne va permite conectarea dispozitivelor inteligente, analytics, şi luarea deciziilor în timp real, fără a mai avea dificultăţile pe care le avem în momentul de faţă", a argumentat Emil Boc.
I-a scăpat idiotului porumbelul pe gură: cine va lua acele decizii în timp real , oameni sau analytics-ul ăla pe care îl pomenește inventatorul undei roșii la semafoarele din Cluj
Reacțiile celor care își folosesc creierele, nu au întârziat:



CODREANU

Emil Boc...scurt ca nume, scurt ca stat, si scurt la minte...asta este mai destept decat doctorii din Elvetia...hai repede inainte cu tehnologia/ prostia, ca de oameni nu ne pasa.

Domnule Boc, ma scuzati ca sunt asa direct, dumneavoastra sunteti prost. (..oare asta sa aiba mai bun de dat Clujul ?)

Pe langa faptul ca serviciile or sa ne supravegheze mai usor si ,,legal'', ii si imbolnavesc pe cei ce mai sunt in tara.

...si cand te gandesti ca asfel de oameni au functii de conducere...ar trebui ca TOTI sa treaca niste teste psihologice.



TITEL

macar e cinstit prostul si spune pe fata ca-l doare-n pwla de oameni. Pai pe acelasi criteriu, la ce sa mai verificam medicamentele??

Baga-le pe piata, ce tot atatea cercetari, baga-le pe piata ca ne iau asiaticii inainte. Ce mai conteaza ca acolo le mai creste o mana din cauza lor ,baga-le pe piata.....Doamne, le-a luat mintile. Pai mai boule, daca faci peste 5 ani din cluj un smart-city,care-i treaba?? Dispare orasul pana atunci?? Sau aaa,nu mai esti tu primar pana atunci..



PORC HALAL

e o lupta acerba data de catre elita globalista finaciar-bancara, prin parghiile/instrumentele sale de influenta, presiune si decizie, de a acapara controlul politic total al lumii...cel economic si financiar este deja in mainile lor de foarte mult timp!

deja elita globalista, prin intermediul corporatiilor multinationale pe care le detine, face ceea ce nu au putut sa faca nici structurile de forta si opresiune comuniste, adica de ascultare si monitorizare a tututuror oamenilor!!...exemplul de mai jos este elocvent:

Dr. Robert Epstein (@DrREpstein)
#Amazon has just announced the release of a whole new generation of #surveillance devices: ear buds, eye glasses, a clock, even a microwave oven. Like #Google, they want to monitor you & your kids 24/7 in every room. The big $$ is in the DATA. Be AFRAID. edition.cnn.com/2019/09/25/tec…

BUIER
Se lucrează din plin pt convingerea oamenilor că "tehnologia salvează vieți"; vezi smartuaciul lui Boc, puneți-vă aplicația 112, samd adică urmărire ușoară din partea celor ce vor să ne țină robi.
Cred că treaba cu îmbolnăvirea de la 5G este de fapt acoperire* pt adevăratul scop și pericol pt noi; controlul robilor.
*Cum se feresc de radiațiile 5G cei ce conduc? Stau în pustiu sau poartă chiloți de tablă? La fel cu chemtrails-urile. (simplu: haine cu țesături care conțin nano-particule, vopsele speciale anti EMF în casele lor - nota redacției).


Boc, precum orice personalitate sau politician, zice ceea ce-i pus să zică. Cineva-mi spunea că zilele trecute l-au umilit, trimis prin parcuri să caute semnături de la mame cu copii mici pt nu'ș ce canditat.



David George

"România nu are timp să aștepte..."
Cred că "big brother nu are timp să aștepte" și scoate la luptă toate slugile lui, majoritatea politicienilor.

Nelu Zah
Asta-i din categoria:„BocTold” că „UnToldu” s-a gătat!

Solutia
Neblejnicul asta de Boc va trebui alungat cu pietre, alta solutie nu exista, sa se intoarca la Rachitele si sa faca acolo ulite smart si 5G. Avem nevoie de un primar ca si Bolojan, activ si pentru clujeni nu un papagal comunist si mincinos. Colac peste pupaza, vin zilele clujului, blocaj, Raliul lui peste, blocaj, studenti si tot felul peste infrastructura smart si asa erodata de incompetenta crasa. Catre jegurile care vor comenta "sa ma mut din Cluj, Nu ma mut, e orasul unde m-am nascut, unde imi platesc taxe si impozite, aici am sa si mor. Deschideti bine ochii la alegeri, ne vom sufoca rapid daca nu-i dam a 3-a cizma piticului mocan!
Dragi clujeni, ce orășeni adevărați ar mai gira pe unul care pune interesele altora, financiare și de control al cetățenilor, înaintea sănătății Dumneavoastră?
sursa: Activenews & StirideCluj


Un comentariu:

  1. Oameni buni, sunteți așteptați cu observații, comentarii, fie acestea pozitive, sau negative, ca să știm cum ne putem îmbunătăți munca și mai ales misiunea de a găsi un reprezentant adevărat al clujenilor. Trimiteți familiei și prietenilor Dvs. adresa acestui blog, în mod sigur vor aprecia faptul că sunt informați asupra dezastrelor aduse asupra noastră de către gluma de primar sub care suferim acum și că vor deveni activi pentru o schimbare. La anul pe vremea asta, să auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.