Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 10 februarie 2020

Incredibil - Boc iar bate toba pe la evenimente sportive, pe când realizările lui sunt ZERO!

Doar ne-am obișnuit deja să fim tratați ca niște copii mici de către măscăriciul pitic - nu ratează nici o apariție de la evenimente publice, fie unele oricât de idioate, până la evenimente sportive unde îmbracă un tricou galben strident și bate toba ca nesimțitul la meciuri de tenis, de parcă s-ar afla la Târgul de la Negreni.
Nu i-a spus Țiriac că nu cadrează cu eticheta, atunci când l-a vizitat? Sau au avut de povestit afaceri?





lsd

Piticu' Duracell...


cjn
O gresala genetica e omul asta..

Bokistan
Ce penibil e Boculet :)))


iii 
Tradator de neam si de tara... 

Corrado Cattani 
are inca un mandat asigurat, are motiv sa bata toba degeaba, coada de topor! 
traim in singura tara europeana (?) care are alegeri MILITARIZATE! adica dupa ce ai pus stampila, nu mai exista nici o dovada a ceea ce ai votat si nici nu se mai poate renumara in cazuri ambigue. cu alte cuvinte, STS voteaza pentru tine. tot ce au nevoie este sa creeze iluzia unei prezente masive, sa creeze isterie (adica iluzia unui dusman comun pe care il distrugem votand :))) si sa controloleze manipulatorii de opinie (gen dancu si alti infecti care fac sondaje...)

sa nu uitam: la alegereile precedente locale, s-au gasit in tomberoanele din spatele primariei CJN, saci (!!!) cu carti de identitate taiate! mizeria sekkurista b0c a mers personal si a facut scandal intr-o sectie de vot din Marasti (parca) unde a agresat verbal presedinta sectiei de vot.

sa nu uitam: ambasada amrikkna impune primari, mai ales in orasele mari ale tarii. este cunoscut scandalul de acum mai bine de un an cand s-au descoperit ****stiile (ordine?!) ambasadorului gitenstein pentru a mentine sau a inlatura primari din Transilvania care erau sau nu agreati de ei. cazul primarului din Baia Mare este arhicunoscut si este o dovada de implicare directa a ambasadei amrikkane in treburile interne ale Romaniei.

asadar, asta e situatie: prostimea voteaza DEGEABA! Romania = Coreea de Nord 2.0



Carles Pulol
Nu i-au amortit manurile?


Fam Pârțoc
Să vedie di la America șî din ceriuri că numa unui Domnu profiezor die univerzităț care știe a prețui volorea că o plimentat la Cluj Tenisu aista cu bășica ceea ce tăt âi pocnită cu paleții ceia ca cum o fost Țiriacu șî Năstase pie vriemur bune cînd o fost in țara di tăte și ominie și omini buni nu plin die techerghei cu droge și Neumak la doze pie străz șî in spate la garaje plinu die badoje și mizerie ca aheia îl vor s-ăl deie jos numa că n-ui posibiltăț la ei că âs die aheia fără die școlă și repetenț die multe ori șî să âi ieie domn Chestor Bonțudean și s-ăi ducă la cuățat străz și parcurile și aci la Tiernur pie Negoiu si Mehedinț să curete mizeria și să âi puie la punt odată pientru tădeuna, că ca domnu Boc nu să afla om mai bun la conducere și âl votăm la fiece alejere că așe âi

Trombonel
Și totuși, EL sta cel mai bine de-acasă.... și doamnele știu asta, nu cred ca ar putea egala cineva pt a-i putea lua locul. Personal cred ca-i pe viața, natura cu unii e darnica ...!  

( nu mai spune lingăule! Expresia asta idioată o folosește și Antonia, roboțelul AI al primăriei - postezi acum sub conturi multiple, conservă bună de casat? - n. red. )



hellmut

Mai bine isi batea coasa! :)))))))



Tanti Lenuţa
Vai tzuca-l mama da mandru mai ii. Cum sta el in primul rand si da tonul galeriei neobosit. Asa primar nu fata vaca in tat anu. Sa ne mandrim cu el si sa ii multumnim lu Dumnezeu ca ne-o binecuvantat cu un asa om minunat. Sa il aparam de lichelele care vor sa il deie jos de la primarie sa vina ei.

Radu Muresan
La tenis nu se merge cu toba, nu e fotbal!! 1,000 de copii fara gradinita, spital de copii si de urgenta...astea erau lucruri care trebuiau facute nu sa bata toba.
Andrei
Echipa cui sa o ducă spre victorie? Nici numele țării voastre nu știți sa îl scrieți corect și v-ați trezit jurnaliști. Mergeți dreacu și va angajați la centrul de deșeuri unde va e locul. Hai ca mai greșești câte un cuvânt dar chiar numele țării? Priviți dragi cititori cum au scris prostii ăștia echipa României.

Moc ana
Ioiiii , ooouuuuuuuu, vaaaiiii, faaaiiiinnnnnn, caa am stat la buda in timpul asta, cum a intrat Booooc in Arena au inceput sa curga dintre cracii mei lungi si faini Amazonul si Nilul, orgaaasmuuulll luuuuunggggg,, eeemiiiillllllllll cuu tooob aaaaaaaaa maaareeeeeeee, bummm buuummm, iooiiiiii, inclestareaaaaaa, poc pac rachetele de tenis, ioiiiiiiii, ceee buuuuunnn iiii Boccacacaaaaaaacccccc!!!!!!~!~!

rusnaku
Boc..........micul toboşar, atât la propriu cât şi la figurat!
Sinistră campanie electorală băsistă!

poiata
@alexutu: Cam ce ai si tu cu "orechea" muzicala, dansul si vaca, rima si baletul. Amara viata mai ai, marlane!

Postacul neutru
Penibil,singurul primar din tara care,in 30 de ani s-a coborit la nivelul asta. N-are rusine. Altii fac centuri si pasaje, el bate toba.

Regi Blattaria
Bate toba de mult timp. Cu tot felul de pasaje subterane, parkinguri, centuri, aquaparkuri si alte cele. Doar ca pe la spate mai ajuta vreo cativa sa faca blocuri intre case.
Ei dragi clujeni, nu v-ați săturat încă de incompetență și populism? Sau îi mai acordăm un mandat - până nu bagă efectiv în groapă orașul nostru, ăsta nu se lasă..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.