Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 14 februarie 2020

Cum mai îngroapă primăria 30,000.000 Lei - metoda patentată: studii de fezabilitate - CORUPȚIE!

Fantasmagoriile lui Boc..
Metoda patentată de #emilboc pentru a sălta banii din buzunarele clujenilor și a îi transfera în buzunarele patronilor săi politici: licitații măsluite pentru studii de fezabilitate de care e plină primăria de s-a așezat prafu' peste ele - acum se pare că i s-a înfundat, căci măsluiala este contestată:


Curtea de Apel Cluj ar trebui să emită azi o soluție în dosarul Metroul clujenilor, contestația licitației prin care administrația locală a atribuit contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate din acest proiect. Reamintim că, la ultimul termen al procesului, instanța clujeană a admis contestația privitoare la această licitație.
Potrivit contestației depuse, cei de la Metroul SA atrag atenția asupra faptului că au avut o ofertă mai mică decât cea care a fost declarată câștigătoare.
Vă rugăm să observați că în speța de față valoarea ofertei declarate câștigătoare este de 30.186.000 lei. Valoarea ofertei subscrisei este de 29.385.182,92 lei. Prin urmare, autoritatea contractantă va plăti în plus, pentru executarea contractului de achiziție publică, suma de 800.817,08 lei, în condițiile în care, motivele pentru care oferta subscrisei a fost depunctată sunt artificiale și nu sunt susținute de niciun argument pertinent”, arată contestația depusă de Metroul SA.
De asemenea, reprezentanții firmei contestatoare atrag atenția asupra unui fapt pe care Gazeta de Cluj îl prezenta în urmă cu două săptămâni. Anume că firma Metrans Egineering SRL, care a primit prin atribuire directă contractul de pentru realizarea caietului de sarcini al licitației contestate, se numără printre firmele care fac parte din consorțiul câștigător. Acest fapt ar fi trebuit, în opinia contestatorilor, să ducă la eliminarea din cadrul licitației a consorțiului respectiv de firme. 
Societatea Metrans Egineering SRL a fost înființată la jumătatea anului trecut și este administrată de DUMITRU RADU GABRIEL, care are și 40% din acțiuni, alături de TRICA MADALINA STEFANIA, VLASCEANU MARIUS și POPA SEVER LIVIU, care au câte 20% din pachetul de acțiuni.
La scurt timp după ce a fost înființată, societatea a primit, prin atribuire directă, adică fără licitație, contractul pentru realizarea caietului de sarcini pentru licitația contestată de SC Metroul SA.

Încă o dovadă că scurtul corupt & gașca, trebuie să zboare anul acesta din primărie. Preferabil, direct la Gherla

Sursa: GazetadeCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.