Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 12 februarie 2020

Primăria demolează o construcție ilegală - sună bine, dar de fapt..

Un astfel de primăraș, obligatoriu să aibă o altă nulitate pe post de asistent de papagal. Afirmația oligofrenă a lui Harcea-Parcea, lăudând atitudinea intransigentă a primăriei, față de construcțiile ilegale:



"Aş vrea să spun că, în condiţiile în care se construieşte pe domeniul public o construcţie fără autorizaţie de construire, acolo procedura este mult mai simplă, pentru că merge direct cu o dispoziţie din partea primarului şi putem să mergem la demolare. În cazul în care discutăm de clădiri din domeniul privat, acolo avem nevoie de procese", a adăugat viceprimarul.
Clujenii însă nu au suportat gargara și au elaborat:

mihnea
:))))))))))))))))))
ce dume pe ei

BOC-POC
Propagandaaa!!! Blocurile din zona caselor sunt legale? Ai incalcat, ai distrus intimitatea oamenilor din zonele linistite si pline de verdeata. Omul poate sa-si vinda casa pe nimic din cauza unor spagari.

Corect!
@BOC-POC: Totul se face selectiv pe baza de relatii. Demolarile unora sunt pentru a se acoperi restul.

gioni
Turnurile ntt ale lui Tise v-ati chinuit un pic pana sa gasiti o solutie sa intre in legalitate nu?

Boc isi bate joc
Ati daramat cladirea fiindca nu a dat spaga in primarie!
Alte cladiri de ce nu le demolat?
Cladirea lui Tise, finul lui Boc, de ce nu o demolati?
Ai iesit in public ca sa dai de inteles ca cine nu da spaga, i se darama cladirea.
Esti smecher Tarcea, dar lumea e mai inteligenta decat crezi tu, si se prinde.

o laie balaie
Parcea harcea asta e mai mincinos decat Mocanu pitic, ce ati demolat mha ? Cladirea lui harapu de pe T Mosoiu e si acum jumate iesita in strada si incurca grozav circulatia, imediat dupa blocul construit, ditamai bloc trantit in Marasti in piata cu zeci de magazine, nici macar cu tencuiala, de peste 15 ani la un metru de balcoane pana la et. 5-6, a lui Finutu blocuri au crescut ilegal cu 2 etaje, pe ulita pe care de abia incap 2 masini, ati demolat la alt Harap o cladire ca asa a vrut el si ce ia-ti dat la schimb? Mereti ma nervrednicilor, o trupa de chisat de la hepatic!

Boc mincinosul
Da garajele tarabele anexele ultra-jegoase ce fac Napoca sa arata ca un ghetto-u african cand le daramati ? La pastile cailor ?

Sorin
Domnule Tarcea de mansarda de pe strada Taberei nr 4 pentru care este sentința de demolare , de ce nu se pune in aplicare ????
Cine se opune sau cine intervine
Aplicați legea ???

Regi Blattaria
Darama pe dracu', pe strada Fagului si strada Verdi sunt cel putin 20 de case fara autorizatii.

Se pare că vara aceasta vom scăpa de impostorii ăștia - ideea e să nu ne trezim cu alții care văd banii clujenilor, ca un ciolan ce trebuie împărțit clientelei lor politice ( usere, se înțelege..)
Sursa: StirideCluj 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.