Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 5 februarie 2020

Altul la Primărie anul acesta - se poate?

Judecând după reacțiile clujenilor mintoși, se poate afirma că a venit vremea pentru schimbarea mult așteptată și dorită și mai zic și prea binemeritată!



Stefan Gheorghiu

Dupa terminarea liceului, la ce faculta sa dea si ce perspective avea liceanul Milutu? Normal, una unde se intra relativ usor, fara batai mari de cap mai ales ca armata batea la poarta si una era 9 luni, alta 16. 

Si dupa primul esec, ca era cam greut de cap, a stat un an acasa , cu pile si-a rezolvat- amanat incorporarea, a dat la Filozofie istorie, faculta cu perspective, de acolo rezultau activistii PCR, UTC, iar un pas spre Academia leninista St. Gheorgiu era ca si facut. 
Dar baiul e ca a venit Revolutia. A cazut in picioare, era mereu in randul poporului, pe la balcoane si scene aratand unde sunt teroristii, raspundea la telefoane, unde se otraveste apa, se arunca in aer depozitul de sange si alte bazaconii PSD-iste. S-a inscris la PSD, a absolvit Filozofia ieftina si s-a apucat de drept, acum capitalism, avocatura, banet, perspective. Dar din PSD (FSN - n.red.) a ajuns cu schisma Roman la PD, apoi cu Basescu la PDL, apoi .....deputat, Primar, Premier....
Iata cum dintr-un taranus politruc, incapabil si semiretard a ajuns cu ambiț si spirit autodidact sa recupereze, sa se integreze si sa parvina: un incompetent, o mangafa papagalista. Rezultatele se vad in tot orasul. Deschideti ochii la votare!

cel nebleznic
Ca ce-o fost parintii, unchi, bunici, neamuri e una, ce este el e alta. Asa comunisti si oportunisti cum or fost dar macar or fost gospodari. Asta a luat ce-i mai rau de la ei, o ramas comunist, negospodar, mincinos si incorect.

Clujean
Il mai voteaza Han tatar pe pigmeul asta cu gura mare. Nimic din ce a promis nu a facut, ce a facut, a facut prost si cu dedicatie, probabil catre partenerii aceluiasi cult religios, penticostalii se ajuta intre ei, doar intre ei, restul sunt niste paria
Un om care a facut atata rau Clujului, poate doar bombardamentele din zona Horia Gara sau epidemiile de ciuma din ev mediu. Jos, asta trebuie trantit la primul scrutin electoral, la prima votare. Nu exista povesti cu: "altul mai bun nu exista, asta macar si-a facut plinul, cunoaste problemele orasului". Nu, trebuie sa plece!
Ei dragi clujeni, facem anul acesta ceea ce plânge Clujul să facem? 

sursa comentarii: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.