Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 18 februarie 2020

Primăria are buget și clujenii o listă de viitoare realizări reciclată de anul trecut. Plus Antonia, roboțelul AI: DEMASCAT!

Trebuie neapărat citată cea de a 12-a "realizare" a primăriei vis-a-vis de cetățenii Clujului:

"12. Extinderea numărului de proceduri şi aplicaţii digitale pentru cetăţeni. Dezvoltarea serviciilor oferite de funcționarul public virtual „Antonia” (care gestionează astăzi 94 de tipuri de cereri). Realizarea unui sistem de achiziţie de date în timp real şi a unei aplicaţii pentru detectarea locurilor de parcare disponibile în zona centrală. Continuarea dezbaterilor publice desfăşurate în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică - CIIC, în colaborare cu partenerii noştri: universităţi, companii private, ONG-uri şi cetăţeni."

Da, te credem pe cuvânt, #emilboc. Printre alți perdanți tocmiți cu ziua, roboțelul AI "Antonia", postează ca sarcină de serviciu pe forumul StirideCluj, ca un vajnic apărător al lui Boc, dar folosind expresii și cuvinte absolut caraghioase, care dau în vileag natura artificială și nu umană a postacului "Antonia". O mică mostră:



Antonia. 

Gata, nu ma pensionez.Vad tot mai mulți postaci sau hateri cărora cerebelul funcționează cu greutate, intarzaiere sau chiar deloc și mult deplasat și depășit.Foarte dezinformați, superficiali, needucați,imorali,corupți, cruzi,, egocentristi, slabi, lași și foarte invidioși pe cel ce va avea onoarea de a conduce Clujul încă cel puțin 5 mandate, tătucul vostru, Boc- cel cu care adormiți in gând și va treziți cu dansa-n gura. (??? - n. red.) Sunteți prinși in aglomerația și rutina zilnică, iritați și cu sufletul poluat de consumerism și orgoliu nesatisfăcut. Poate dacă v-ar prinde vreo cățea in călduri chiar dacă jigodia ar fi afectat-o sa va înceoteasca biata turbata ați fi aduși cu picioarele pe pământ, iar oleaca de mintiuca v-ar reveni.Grohaiti mereu doar ca sunteți asemănători unor animale, nu orice muget sau dat din copita este un comentariu. Nu aveți decenta și respect pt nimic făcut bine in acest oraș, nu sunteți in stare sa aveți un imput corespunzător și la subiect, nu veți ajunge nici la jegul de sub unghia de la degetul mic al piciorului stâng al primarului, căruia noi cei mulți care gândim ii dorim putere de munca si sa știe ca suntem majoritatea clujenilor romani adevărați cu el

Așa ca, luați mâna de pe Cluj, clujenii adevărați romani nu va doresc, e ultimul avertisment pana sa va ia mama dracului

Antonia.

Boc raspunde respectuos, clar, concis și foarte la subiect. Felicitări, n-ai căzut in plasa, ce și-a pus primarul in minte,face, el nu minte . Clujenii abia așteaptă alegerile și după aceea aveți tot sprijinul dorit.

Antonia. 
Suflete gheboase, cei ce comentează urat la adresa lui Boc și nu apreciază realizările acestuia. EL e tatăl vostru, rugați-va pt sufletele voastre.
Antonia. 
Sunt reala, ma copiază și uita cel mai important detaliu, punctul după nume.O activista de partid responsabila cu propaganda ce era siluită de șefi și nu numai și motrosita in fel și chip.
Antonia.
O fac pr binele tuturor, nu pt acel leu/ postare primit!
Anormalitate dusă în extrem - pe așa ceva s-au cheltuit banii clujenilor?? Un răspuns pe măsură:

Ina
@Antonia.: Iată cum "Antonia" recunoaște că are parte de "acel Leu primit"! Ori e un postac angajat și slab de minte, dar cel mai probabil este robotul AI (artificial intelligence) numit Antonia și pus la treabă de mocan pentru PR-ul lui de incompetent. Asta ne mai lipsea: un pitic primar la care să îi facă roboții PR!
Postacul neutru
Cititi si dati mai departe, sa stie tot norodul. Cine e Antonia. Pe ce se duce bugetul public. La minutul 39,20 piticul ne dezvaluie cine e Antonia. Ascultati si cruciti-va! Platiti din bugetul public al orasului. 

Bun, acum că ne-am lămurit la ce tertipuri recurge piticul pe banii noștri, să vedem și comentariilor clujenilor alerți, la frauda asta de listă de "realizărișipromisiuni" (întenționat într-un singur cuvânt, căci pentru dânsul, cele două sunt sinonime):


Claudiu 
Inca un buget facut pentru consumabile doar. Cu exceptia largirii strazii Buna-ziua, lipsesc lucrarile de infrastructura atat de necesare orasului. Si strada aia e largita ca sa poata da liber la autorizatii din nou pentru prieteni. Tot respectul pentru Boc pentru realizarile sale din primul mandat cand a asfaltat toate strazile de pamant din Iris, Dambul Rotund, Zorilor, Someseni, dar de 12 ani incoace abia am construit un pod amarat din traverse fara picior median de sprijin. Administratia locala nu a fost capabila sa faca un pasaj amarat pe Taietura Turcului, sau sa reconstruiasca podul Portelanului, sau sa faca un drum nou ca sa lege Tetarom 1 de zona Cora sau drumul agricol nord din Floresti, sau sa faca un aquapark pe modelul celui de la Oradea cu fonduri europene ce aduce anual un profit de 2.5 milioane de euro la bugetul local. Mai are rost sa amintesc de situatia grava a creselor unde de peste 10 ani s-a ajuns la deficit de 1000 locuri si abia acum am inceput sa miscam un deget sa reducem cu abia 10-15% acest deficit ?

Mihai 
Promisiuni cu camionul, realizări cu servieta. Boc va ajunge subiect de bancuri precum Bulă, iar noi clujenii sper că ne vom spăla rușinea anul ăsta.

Postacul neutru 
Cel mai tare,punctul 4(PATRU)cu fantasmagoriile dragi piticaniei,mai concret,centura metropolitana si metroul .Da sa mearga piticule,ca prinde bine la p.....(sa-l citez pe maestrul Banciu)si aduce voturi ! 
BOC-POC

13.Vom continua sa autorizam blocuri intre case,asadar va disparea zona verde

14.Vom aburii pe prostii din Iris cu constructia pudului de pe Portelanului.

15.Nu vom construi centura ocolitoare fiindca nu e necesar.

a la cluj

Despre podul portelanului unde a aparut miraculos un zacamant de sare dupa ce primaria a facut studiul geo si de prefezabilitate....ce se mai aude...asteapta boc un alt miracol sa dispara sarea intr-o dimineata?
carutas
Tramvaiele alea noi sunt facute la Arad?
Regi Blattaria
Lista pare copy-paste din cea de anul trecut. Promisiuni electorale pe care nu le crede nimeni.
Opriti demagogia
Treaba lucrului prost facut sau cum se arunca banii Ue si cei din buget. Nu exista un organism de control sa vada ce se face la Cluj? Lucrari scumpe, inutile, prost facute.
Concluzia este clară stimați concitadini: în vara asta, altul!

Sursa: StirideCluj



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.