Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

duminică, 29 septembrie 2019

Emil Boc agreează ca o antenă 5G să fie instalată în casele, cabanele și apartamentele sale...

Poate că titlul articolului greșește premiza: cea că deținerea numitelor proprietăți ar fi prin terțe persoane, mătuși Tamara de toate soiurile, căci astfel se procedează atunci când practic nu mai este nevoie de salariu.

S-a raportat în presă, că finuțul său, Sorin Apostu, cel cu multe cartele preplătite și ispășitor penal, nu își mai ridicase salariul de primar de câteva zeci de luni. Nici nu avea nevoie..

Firește că cetățeanul Boc, nu a anunțat nimic cum că ar agrea să fie supus bombardamentului cu microunde pe care îl vrea dezlănțuit peste noi - dar îl provoacă Vocea Clujului aici și acum:

Boc, cetățene "special", căci tare-i mai place dânsului să ne numească pe noi ceilalți "cetățeni obișnuiți":

 îți supui familionul testului la care vrei să îi supui pe toți clujenii - accepți ca o antenă 5G să fie plasată acolo unde locuiți? 

Dacă da, toată stima! Iar dacă nu, de ce prezinți ca "fait accompli" supunerea clujenilor sub bombardamentul unor frecvențe 5G dătătoare de cancere, ucigătoare de păsări și albine și în general detrimentale sănătății - cum îți permiți să afirmi că cei care avertizează împotriva planului tău au doar păreri care nu pot aștepta un studiu fundamentat științific asupra efectelor nocive ale radiațiilor cu microunde 5G? 

Accepți instalarea unei antene 5G în locașul tău acum? Dacă nu, taci naibii din gura aia de papagal comunist și nu mai îndrăzni să forțezi lucruri cu adevărat înspăimântătoare asupra noastră, a cetățenilor urbei pe care din nefericire tu și cu banda ta de penticostali imobiliari, o batjocorești de mult prea multă vreme.

În speranța că răchițeanul va accepta provocarea în săptămâna ce urmează, vom contina să urmărim cu maximă atenție subiectul.

Noi clujenii suntem alerți, informați și nu putem fi manipulați de nimeni, mai cu seamă de către papagali uteciști.

Rămâneți pe recepție dragi clujeni, suntem aici pentru voi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.