Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 14 septembrie 2019

Cluj-Napoca, un oraș al cărui cetățeni sunt iradiați cu microunde prin "grija" lui Boc - mamă, ce dobitoc!

Primăria Cluj-Napoca anunță 18 noi locații de wifi gratuit în oraș


Am semnat contractul pentru implementarea programului WiFi4EU al Comisiei Europene, prin care vor fi montate 18 hotspot-uri de wifi gratuit la Cluj-Napoca pentru clujeni și turiști. Termenul de implementare este 90 de zile”, anunță Emil Boc.




Ne dă idiotul cu wifi și 5G, fără să realizeze că astfel baza impozitabilă scade, deoarece oamenii dezvoltă cancere.  Un mocănaș dobitoc care și arată ca ceea ce e. Rușinea e a celor care au dezlănțuit  plaga asta peste Cluj!

Nu te mai poți plimba nicăieri fără a fi iradiat cu microunde carcinogene, prin grija unui politruc care se auto-promovează cu sloganuri gen "Clujul smart", în lipsa adevăratelor realizări pe care un adevărat primar iubitor de Cluj, le-ar fi avut demult: centură ocolitoare, parcări multe la un preț decent, undă verde în trafic în locul undei roșii, canalizare adecvată în locul țevilor sugrumate pe care le avem acum, spații verzi din belșug și care nu în ultimul rând, ar fi evitat supraaglomerarea orașului prin autorizarea unor construcții hidoase care au făcut însă mare plăcere băncilor pe 30 de ani.

Că de șpăgi firește, nici nu poate fi vorba..

Vocea Clujului însă, nu iartă:

In tarile civilizate se interzice wi-fi gratuit in spatiile publice la noi invers.Da alte probleme nu are orasul asta mocane?Se vede ca umbli numai prin centru in slujba primariei nu a cetatenilor!

pe naiba intereseaza wifi ul de pe strazi ca ai net pe abonament sau prepay de nu il poti consuma, poate se apuca cineva de niste infrastructura, servicii medicale ca pica spitalu CFR, neurologie, ORL pe pacienti

Boc a distrus centrul si Orasul !

Ioii iuii si tulai, ca de aia ma apuca o mancarime in pasarica pe strada, ddaaaa biiinee-iiii ca am calduri cu orgasmeee continuiii, wiiiifiiiififififiiii, cee faaiiiinnn iii laa Clluuujjjjjjjj!


sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.