Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 19 septembrie 2019

Bocitania organizează paranghelii, doar, doar mai prinde un mandat - e Clujul proștilor, sau al Clujenilor adevărați?

PROGRAM Zilele Clujului 2019 - Zeci de evenimente la final de septembrie. Vor fi concerte și surprize.



Mirobolant și cu totul de așteptat din partea mafioților denominați penticostali care ne batjocoresc urbea de 16 ani încoace. Nu-i vorbă, tot omul ar trebui să fie mândru și să-și cinstească localitatea de baștină. 

Aici însă, e vorba de cu totul altceva: dă-le circ, cât despre pâine mai ușor, că dacă au untoalde și 5G cancerigen, la ce mai trebe' pâine? Iar de milioanele în valută dobândite prin șpăgi, avem noi și acoliții noștri grijă..

Voi va zbateti in saracie si primariile o ard cu evenimente. Comedie neamu asta..

@Cici: Panem et circenses, ce conteaza banii aruncati pentru incantarea vulgului? Da, astia aduc voturi, voteaza ca orbii. Cred ca cineva le face cadou muzica, atelierele lui peste prajit sau degustari gastronomice moca. Ha, ha, ei sunt fericiti. Poate de banii astia se putea rezolva porcaria de la Taietura turcului cu calea ferata, scari rulante la pasajele pline de urina si necirculate, la Gara si Manstur si care au costat o avere cu ocazia reamanajrii de acum 5 ani.

că dară num un-ui domnu Boc mare profiezor die univerzităț că o acățat Cluju nost pie hărțîlie lumi șî a univerzului că vin ciopor din Americă șî Japonie să să stabilește acilea la aier curat șî mîncărur bune jintiță, tilemeauă șî caș di oi cu porodici de gredina și slana grosă di porc crescut cu bunătățur nu ca cum la iei cu chimice șî plastice d-ei ia canceru di tiner dara să fie atent că aheștia aduce tăte semințe di ale die iasă porodica cît ludău da fără nici pic die gust. Șî tare multămită că și la Terenur sie face zile de Cluj șî or veni să gurască Ion Sotielecan și Anjela Brustur că iera bine die vinea și Sava cu Cioteuș ori sotî ceia doi cu Centura lapose că și heia is di la munte unde nu vez om prost sî sticla rujinită ca și dumnevostră domn Boc die la Mărgău undie omini die cinste șî ominie or unblat cu jamurile prin tară. șî ombe on pahar die jinars de pruna vierde șî om cicăni bere șî om bate un filcău cu vieceni di pe Niegoiu și Mehedinț co odat is zilile la Cluj că așe îi

sa faca vizite si la noile vestigii gasite, pe strada aia nu lucreaza nimeni, nici la pulivara nu va fi gata
@bula: lasa gargara ca de aia suntem clujeni pentru chef, nu pentru santiere si asfalturi.

sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.