Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 16 iunie 2021

Studenții de la UBB discriminați! Li se condiționează să se injecteze cu serurile ucigașe pentru a fi cazați în cămine - studenți, uniți-vă!


E absolut revoltătoare decizia rectorului UBB Daniel David, de a obliga studenții să se injecteze cu serurile din cauza cărora mor și sunt vătămați grav oameni pe capete, inclusiv cei tineri:

    Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a decis, printr-o hotărâre a Consiliului de Administrație din 7 iunie, că doar studenții vaccinați împotriva covid-19 pot fi primiți cazați în căminele universității peste vară. Liga Studenților (LS IAȘI), fiind sesizată de către studenții UBB, condamnă decizia, considerând-o în afara cadrului legal și solicită conducerii UBB să o revoce, iar Senatului UBB să nu adopte nicio decizie care ar restricționa în vreun fel accesul studenților la spațiile universitare, condiționându-i de vaccinare sau testare. În caz contrar, organizația va ataca în instanță orice hotărâri care vor crea discriminare în rândul studenților și vor bloca accesul acestora la educație, sesizând totodată organele de urmărire penală în situația săvârșirii unor infracțiuni.
    Nu-i ca și cum rectorul UBB nu are acces la internet pentru a afla câte mii de morți și peste un milion de vătămați au fost raportați pînă acum în Europa - de ce ia decizii politice în loc de a proteja interesul sudenților? De ce bagă boala în ei cu bună știință?


Băgați bine de seamă tineri studenți: mai bine vă uniți și veți învinge - refuzați să cereți cazare, dați UBB în judecată ca grup asociați fiind cu Liga Studenților din Iași și pînă la toamnă veți afla că ați cîștigat în instanță. Chiar dacă v-ați injectat, nu fiți lași: dați mâna cu frații voștri nevaccinați ș refuzați să solicitați cazare în astfel de condiții - decât dezbinare, neîncredere, discriminare, cu mult mai bine curaj, solidaritate, libertate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.