Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 9 iunie 2021

Alte prafuri, vrăji și abureli marca Boc: altcineva e de vină pentru traficul imposibil din Cluj!

Imagine: StirideCluj


Toată lumea a aflat că primarul e revoltat pe milionarul (și el și el!) care nu îi cedează teren pentru a lărgi Calea Mănăștur, că la dat din gură, e bun personajul. De data asta propun ca să ignorăm exprimarea agramată și îngălată a lui Boc și să ne concentrăm pe conținut:

”Suntem obișnuiți cu asemenea atitudine de hărțuire, dar este păcat că se coboară la aceste bătălii inutile cu orașul. Pentru că este bătălia cu cei 350 de mii de clujeni, care sunt amânați prin acest proces și mai stau în trafic la Platinia și la Fabrica de Bere. Ne enervăm că nu avem acolo cinci benzi și transport în comun fluidizat în tot orașul. Asta face acești oameni, amână! Păcat că oamenii aceștia în loc să vină și să sună că dau orașului, pentru că aici mi-am făcut averea, am ajuns milionar. Nu în altă parte a planetei, ci în Cluj, pentru că primăria m-a sprijinit."

Deci dînsul practic admite că Sile Pușcaș a devenit milionar cu ajutorul primăriei. Bun, i-a scăpat porumbelul pe gură: în Cluj deci devii milionar cu sprijinul activ al primăriei, cea care autorizează ridicarea unui complex de apartamente, și/sau a unui mall și care NU autorizează construirea unei case familiale. Fain la Cluj.. ce spune lumea informată, adică cei care desigur nu au votat cu Boc:

     make

Daaa, cei 350.000 de clujeni i-au aprobat lui Sile proiect dupa proiect de-amboulea in tot orasul, unde a dorit mischiul lui de ginerica. Deci Boc nu a percutat automat la ordinul lui Ucu Rus, pe atunci socrul lui Sile. Nuuu, primarul a intrebat mai intai cei 350.000 de clujeni daca sa aprobe sau nu imbogatirea lui Sile si a lui Ucu, dupa aia cateva nopti nedormite si dupa framantari groaznice i-a iesit pe kur ca sarma ghimpata aprobarea atat de greu de dat. No, amu Sile le da muye la clujenii care l-au votat pe acest pitic guraliv si le arata ce aratare au ales ca primar. Plus ca se aude prin urbe ca DNA aduna dosare pe numele lui Boc pe care le va si scoate la interval daca Orban iese sef la leberali in toamna.

Boc cel oblu
Vedeti voi dragi clujeni, votantii mei de 17 ani batuti pe muchie de custura, de ce aveti blocaje in trafic? Puscas asta nu cedeaza terenul pe care eu am aprobat Platinia, inainte de divortul sau, sa fac o smarto treaba, de aceea stai in trafic si e blocaj in Dambu Rotund si in tot orasul.

Apocalipsa
De ciuda aflării veștii nu și-au mai hrănit muștele de kkt pe care le tin de pets, saracii milionari, unde putem dona pentru ajutorul procurorului?

IOI Drajilo !
Ase mult imi place , or ajuns sa se mananace "Rechinii "intre ei .
Si or sa plece din Cluj .
Ajunje o bata la un car de oale !

Praduitor
Amu sa vezi ca incepe sa se sparga Puscas de nervi si va zice cat a dat si la cine. Abia astept sa vad cum se sifoneaza infractorii intre ei

Predator 
@Praduitor: chiar si intre hoti exista onoare. Nu o sa sara la gatul celuilalt pentru ca stie ca poate declansa un mic razboi care ii poate scapa de sub control si pagubele pot fi prea mari. Se vor limita la a latra unul la altul de dupa gard.

Penti prost șobolan
Se cearta fratii de celula .
Rugați-va căci va așteaptă zile grele !

Tit
Doar atat, citat din articol : “ am ajuns milionar... pentru ca primaria m-a sprijinit. “ Deci asa stau lucrurile-n Cluj.

Liber de la Ucu
Boculete, ti-a dat Ucu liber la atac?

a la cluj
Dar finul Tise le duce milioanele facute din autorizarile preferential semnate de matale?

pop
Rea e lumea cu domnul Boc. A vrut sa rezolve la taietura turcului, dar nu l.a lasat cfr.ul. a vrut sens giratoriu pe frunzisului, dar l.a tepuit lidl. A vrut pod la portelanului, dar a venit sarea si nu s.a mai putut. Acum trebuie amanata si extinderea la platinia. Of, of

Cipri
@pop: ghinion sau proasta gestionare? Imposibil ca un singur om sa aiba parte de atatea ghinioane

Eu Cred !
@pop: Ca in 17 ani nu l-o lasat pipota sa faca podul de la Portelanul si podul de la Taietura Turcului !
Ce spui ?

#
Ii in Campenesti doar de aia si-a luat PITICALOSUL de primar casa acolo .
Pescari pregatiti-va veti prinde un peste mare .
Suna catusele
Metroul va merge pana la Gherla
Metrou NU !
Este sare la Ocna Dej

Calin
Acolo trebuie construit un pasaj peste Calea Manastur, un sens giratoriu plus trecerile de pietoni vor sugruma traficul in zona respectiva.

Cipri
@Calin: stoooop, nu-i da idei. ca de povesti e foarte bun. Zici ca e pescar sau vanator profesionist asa bine le stie servi

Dorin
Acu ce vrei si tu…. Nici nu o sa duca nimic, de altfel nimeni nu o sa duca nimic. Daca era ginerica la cine tre, pac un bloc. Dar revenind, zona verde din zorilor era pana in 2014 in pug, puz ce o fi, declarata zona verde apoi liber la bloc apoi iara zona verde? Ce n ai lasat o zona verde…. Aaaa, tot ginerica…

Chiar asa
@Dorin: când am vrut sa cumpar eu terenul era zona verde, așa ca nu am cumparat știind ca nu voi da never spaga. Așa ca, l-a cumpărat Nr One, ginerele cui trebuie și hopa blocul și jebul cuiva plin. Acum dacă n-ați știut împarți, a cui e vina?
De ce nu-i oferiți alt teren a Primăriei la schimb, construibile, din acelea de ex de pe Cetățuie, ținute și intabulate fara acte valabile pe cine nu trebuia, care așteaptă a fi împărțite frățește. La unii le confiscați și pe alții ii intabulări fara a va opune cu proprietățile statului, MOCA. Ori nu știți d-le primar, ori va faceți ori sunteți PROST.

când am vrut sa cumpar
@Chiar asa: Spatiul ala l-ai vazut tu verde dar din primarie era Violet !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.