Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 23 iunie 2021

Revolta mincinoasă a piticului: e "supărat" că vede aglomerația pe care el a cauzat-o

 Ipocrizia lui Boc nu cunoaște limite. Iată ce a putut emite jalnicul personaj în stilul său tipic agramat:

Că suntem cu proiectele de a le finaliza și a le pune spre licitație (n.red. Metrou și Centura metropolitană) vin și spun că ”Să nu se facă!”. E dureros că și clujeni își rup hainele de pe ei spunând că de ce să se facă la Cluj lucrurile acestea.

Nu a durat mult și reacția clujenilor a urmat nemiloasă - savurați!

E doar o funigenă de-a piticului: cine înțelege că lipsa centurii e problema, se va opune natural cheltuielii unor sume enorme pentru studii de pre și fezabilitate, căci de metrou oricum nu poate fi vorba. Amestecă cele două deliberat. A avut tot timpul să facă centura, dar terenurile au valoare mult mai mare dacă se ridică blocuri de către mafioții penticostali cărora ăsta le girează totul, decât dacă s-ar expropria pentru centură sau pentru spații verzi. Trebuie rechemat de urgență și să avem alegeri anticipate. Cum facem?


E. Bloc

Daca nu va trebe metrou si centura treaba voastra ca io nu pot sa vi le fac cu forta. De banii aia o sa mai fac 2-3 strazi pietonale si le transform in strazi smart


Eusebiu

Urgent trebe facute alegeri anticipate!!! Primarul asta ne termina de tot. Oricum suntem in urma mult fata de alte orase. Punem un primar sanatos la cap si repara ce a stricat asta.


Sofia

E furios?! E normal ca trebuie metrou, firesc ca trebuie sa mergem spre un oraș ecologic, verde


Oras Verde

@Sofia: Benzile de biciclete sunt vopsite in verde.


Mihai

Lumea ar vrea orice dar problema e ca se fac doar mizilicuri.

E simplu sa ingustezi si sa vopsesti strazi in centru dar clujenii vor lucruri normale intr-un oras:

-centura

-scoli/gradinite/crese (in special crese)

-pasaje peste calea ferata sa nu stam ca tampitii la bariera in oras

-poduri peste Somesul asta prapadit

-intrari si iesiri din oras rezonabile (vezi haos pe turzii, borhanci, baciu)

Intelege omule ca nu tine cu pietonalizarea cat timp in centru ai licee, institutii, spitale si universitati.

Fa un centru civic unde sa muti finante, judecatorie, primarie, pasapoarte, politie, campus universitar, spitale etc si apoi poti sa lasi centru pentru promenada.


clujan sfatos

no vedeti daca nu vreti centuri metropolitane si metroaie si alte pasaje...amu l-ati infuriat pe domnul primar...el vrea sa faca si voi nu vreti huooo


Io zic

@clujan sfatos: Ar fi bine sa se OGOAIE .


Zuzu

Nu a fost in stare sa faca un pasaj peste CF la taietura turcului in 16 ani de mandat…. Un sens giratoriu in borhanci… el face metrou si centura!? Cand or zbura porcii!!!


?!

Omuletul, nu mai are niciun contact cu realitatea !

In 17 ani s-ar fi putut face cate in luna si in stele, dar in afara vopsirii unoe strazi si nenumarate autorizatii pentru blocuri, nu a realizat nimic util orasului ! (Nu uitati ca Ceausescu a stat in functie 25 de ani...)

Votat orbeste de acelasi tip de votanti ce l-au votat inainte pe Funar, nu intelege nicicum ca locuitorii Clujului trebuie respectati, iar el prin (teoretic) vremelnica functie, ar trebui sa faca tot ce ii sta in puteri si atributii pentru a creste confortul vietii acestora !

Oradea are centura, Alba Iulia are centura, Clujul...n-are, ca nu vrea primarul sa inteleaga macar ordinea in care trebuie facute lucrarile edilitare intr-un oras in plina dezvoltare


Kyro

@?!: Pana si Zalau, un oras de 73000 de locuitori continua lucrarile la centura :))))


Claudiu

Ce asteptari vreti sa aveti de la administratia locala daca le-a luat 3 ani sa construiasca un pod simplu peste Somes, fara picior median? La Oradea au facut pasaj suprateran de 500m lungime in 18 luni. Evident ca lumea e suparata pentru ca se insista cu un proiect de metrou scump, nefezabil, pe axa est - vest care deja are in mare parte linii de bus dedicate. Daca acelea nu au dus la cresterea numarului de calatori, nici innoirea parcului auto, de ce s-ar inghesui lumea in metrou? Orasul are nevoie de un inel de centura urgent, momentan avem doar 1 sfert. Am fi putut avea o jumatate daca in 2010 ar fi continuat centura de la valcele pana la autostrada. Chiar si acum s-ar putea face legatura decat sa impingi mai departe traficul spre Tureni unde vor sa lege DN1 de autostrada.


Nenea

@Claudiu:

Boc ar trebui sa fie suparat pe el ! Un utcist in capitalism poate fi inceputul unui banc...


Așa că îi tolerez și pe cei care au libertatea de exprimare, dar nu sunt de acord cu ei”, a spus primarul Emil Boc.

Ce gluma buna !!!

Rachitele ii tolereaza pe clujeni ?! .

Hotia de ce o tolerezi ? mai piticule !!!


Emi

Cine p*** ma-sii spune ca nu trebuie, idiotule? Nu trebuie pe hartie ci in realitate, asta da. Metroul, sigur sigur nu se va face, dar un rahat de centura se poate face...si nu-i greu. Altii au trimis rachete pe luna si boc(poc) nu poate face un drum.


Gogoseanu

Vinzi gogoase cu zahar vanilat. Te mai cred doar nerozii si copii de cresa, esti penibil de ipocrit. Speram sa te agate cu ceva si sa-ti faci suferinta adevarata in penitenciar!


Bloc langa Bloc

Clujul a devenit un oras aglomerat si sufocat tocmai datorita politicii tale. Si acuma vi si spui ca suferi...


Eu

io nu zic ca nu tre metrou si centura, zic numa ca boc nu ii in stare sa il faca mai ales avend in vedere ce o facut pana acuma.


bula

"Sufar cand vad aglomeratie", asta e deja periculos, locul lui e legat de pat la un spital de dezaxati.


MP

@bula: Cred ca ii de la lotul ala de astra zeneca.


Cozolan

Omul asta e rupt de realitate! Clujenii sunt de vina pentru ca il voteaza in continuare si cred ca e un primar bun. A avut potential in primul mandat, dar a murit speranta.


Traditie

@Cozolan: asa e romanul, in general, se naste talent si moare speranta. Boc poate fi dat ca exemplu in acest sens.


Paul

Nu vi se pare hilar că din 2004 centura tot ,,se face''? Deja am pierdut numărătoarea repetării frazei! Boc e incomensurabil de fals și ipocrit, ,,sufăr'', cum plm să suferi pentru metrou când el nici nu există omule, ai Borderline? Între timp Centura Bacăului e gata, Zalău își face Centura, Timișoara își face Centură, București își face Centură. Mirobolantul Cluj încă tot amână.


Nero burning romales

Toata lumea vrea centura, tu ce plm tot vb acolo?


Marius G.

@Nero burning romales: probabil se refera la cei ce au semnat petitia de protectie a parcului Colina, ii sustin, un petec de spatiu verde are tot cartierul Manastur, ar fi pacat sa fie sacrificat.

Oricum, asa cum a fost proiectata sigur se va bloca prin instante si procese de expropriere, corect si normal era sa se faca un inel imprejurul orasului cu 4-5 puncte de intrare spre oras.


Asta ie

@Marius G.: Daca domnul bloc ar fi facut centura la timp,si n-ar fi lasat sa se construiasca in prostie in toate directiile, acuma aveam centura, nu blocuri peste tot. Dar domnul bloc acuma vrea sa treaca centura prin parcuri si paduri, si se mira ca se supara oamenii. Cum ma-sa sa nu te superi doamne iarta-ma, cand asta distruge tot spatiul verde din oras, taie din padurile de pe laterale si dupa vine si se plange ca nu avem spatii verzi. Pai lua-te-ar dracu sa te ia, a cui ii vina ca nu mai avem? A cui ii vina ca s-a construit asa haotic? Nenorocitul asta nici daca ii moare toata familia de cancer nu si-ar da seama cat rau a facut


HAHA

@Asta ie: Exagerezi, pai cum putea Boc sa faca centura in asa in asa scurt timp, sa nu uitam ca este in primarie doar de 5 mandate, cand omul o sa aiba 10 atunci da putem sa il luam la intrebari

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.