Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 11 iunie 2021

Boc se exprimă în fața clujenilor ca la ușa cortului - oare cum o face cu subordonații lui?

 Primarul Emil Boc a folosit un limbaj suburban, mitocănesc, în cadrul unui interviu luat de o stație radio locală. Că nu vorbește corect dpv gramatical, se exprimă prin onomatopee și că nu poate încheia cursiv o idee e una, dar să te apuci să înjuri în fața a zeci de mii de ascultători clujeni, e alta. Ce a spus Boc:

Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc, că nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, fu..-i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute. Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească


Ei bine, clujenilor nu le-a scăpat nici exprimarea de oser și nici faptul că Boc ca de-obicei se eschivează de lucrurile care aparțin de primăria pe care o conduce - urbanismul înfiorător de prost al Clujului. Chiar la nivelul ăsta a decăzut societatea clujeană, încît alesul orașului de cinci stele să înjure în public?


     ion

Boc n-a distrus doar un oras, ci si un mod de viata. Se spala (rufe) la greu in orasul asta. Nu imi spuneti ca albitul asta se face fara protectie, ca nu cred. Ce procese? Aia la care imobiliarii le-au intrat peste curti si case in plin centrul orasului fabulos cj-n au vreo sansa in proces? Oamenii sunt alungati din oras. Si treaba va continua, nu va faceti iluzii. Preturile conteaza mai putin cand banii sunt castigati usor. Vor depasi 3.000 de euro/mp, stati linistiti.

Un PUZ o sa va duca pe toti la puscarie in curand!

Hibernatus
Asa se intampla cand DNA doarme, intentionat. Nu e vorba de parcari ci de garajurile de sub bloc. Nu dezinforma coruptule!Probabil din aceea cauza e dezastru pe strazi. Stai sa vezi cand incep facultatile. Iata ce ai realizat in cei 17 ani de batjocora. Bine ca va fi Untold si zilele Zabalosilor!

miki
Omu vorbeste ca la spritzurile cu hotii de la partid. Poti scoate taranul din sat dar nu poti scoate satul din taran

Fane functionaru'
@miki: e din cauza vaccinului, unul din efectele adverse! A deverit paranoic, se enervează tot mai ușor și mai des, are schimbări bruște de dispoziție, i se pune pata pe care o banalitate și bate apa in piua până te plictisește, este hărțuit de dezvoltatorii afiliați PNL sa le facă poftele, basca de când cu obsesia cu digitalizarea a ajuns să semneze electronic autorizatii de construcție in locul lui până și fata care duce cafelele! Să vedeți in lunile următoare și celelalte efecte ale vaccinului la boc! Îmi place cum spune el mereu la ședințele de luni dimineata ,,noua normalitate trece numai prin vaccinare''!! Nu demult a început i ședință cu ,,avem trei mari priorități - vaccinare, vaccinare, vaccinare''!!

Emi
Poi..boo$$ nu tu ai condus orasul de 20 de ani? Cine le-a dat autorizatie...sau cine i-a angajat pe cei ce dau autorizatii? Bun baiat, el a jucat bine dar scârbili ăia i-au batut. El e imaculat, ceilalti ie oameni rai.

Ovi
Ii injura in timp ce le da autorizatii oriunde. Povesti ieftine marca piticu.

Piticania a scăpat expresia anume pentru a părea revoltat și neaoș. Un caracter slab și mincinos trebuie să compenseze cumva pentru a părea credibil - în cazul ăsta e prin expresii triviale.

Student la Jurnalism
"Bă, mă, ni-o", sunt cuvinte care nu sunt şi nu vor fi nicioadată transcrise în mass-media din Romania!

Arhiducele de Cluj
Pentru că suntem un popor de mameluci și plângăcioși. De aceea. Dar și cei din primăria ta sunt vinovați băi cosașule. Tu ești cel mai mare vinovat pentru ceea ce ai făcut cu Clujul. L-ai distrus. Din oraș universitar ai făcut un oraș ca oricare altul. Nu mai zice nimeni mergem la Cluj.

mihai
de la zeneca lotul ala prost

miki
@mihai: toate loturile is proaste mai putin alea care contin ser fiziologic 100%

Marius G.
Cine sa te sesizeze bai ipocrit de juma' de metru, tu ai distrus orasul cu urbanismu tau de rahat !
Sunt sute de angajati in primarie, inspectori, politai locali,... chiar nici unu din ei nu are in atributii sa verifice ca o constructie sa fie executata asa cum scrie in proiectul pentru care a primit autorizatie ?!
Sunt zeci sau poate chiar sute de blocuri cu parcari sau garaje transformate in apartamente si spatii verzi transformate in parcari.
Se pot verifica direct din strada, nu trebuie sa intri inauntru in locuinta privata..

??????
@Marius G.: Poate ar fi interesant de știut care sunt cheltuielile lunare cu salariile la poliția locală...

MP
@Marius G.: Deci Boc vrea sa il platim pe el si nimurucii pe care i-a pus in primarie si in plus sa facem si munca lor.
Oricum e un prost si un nesimtit. Nici sa poarte un dialog nu stie. Numa pe el se aude si numa el are dreptate. Jos palaria moderatorului pt emisiune, om cu cultura nu ca Boc un necioplit.

Kyro
Interesant cum la Judecatoria Cluj nu poti gasi asemenea proces ...

puiu2
@Kyro: asa o invatat de la pokaitii lui,sa injure si sa fure - pdl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.