Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 15 septembrie 2021

Parcul cu mere - abandonați orice speranță: BETONAT. Verdeața, ceva INTERZIS în Cluj.

Celor care și-au făcut un dram de speranță cum că Boc face ceva pentru Cluj, le ofer ocazia pentru un duș rece: cei care îl numesc ipocrit, corupt, neblejnic, se vede că au dreptate. 

Suspiciunile exprimate de clujeni cum că refacerea parcului Ștefan cel Mare e doar o altă oportunitate pentru distrugerea spațiului verde prin betonare, desigur însoțită de grase "comisioane" (adică șpagă), sunt deplin îndreptățite. 

Iată ce are loc chiar azi: gardul verde plantat acum zeci de ani, atât de dătător de relaxare și de oxigen în fața traficului imposibil din oraș, este smuls cu excavatorul. 

În locul verdeții relaxante și binefăcătoare, vor fi desigur "plantate" betoanele și suprafețele cauciucate atât de dragi și de profitabile micuțului satrap penticostal & șleahtei care călărește Clujul de mult prea multă vreme.. totul în numele progresului, a "smart city", de fapt o batjocură și un scuipat în fața noastră:




Un dezastru incalificabil, girat de unul care în vreme ce e o biată slugă, se comportă ca un zbir pe fieful lui.


Păi bine boculete, clujeni au o cu totul altă părere despre prestația dumitale - să fie ăsta vreun semn că trebuie să instalăm un om care simte pentru Cluj, în locul piticaniei comuniste?

Modernizarea parcului din spatele Teatrului Național înseamnă raderea tuturor gardurilor vii de acum, pentru ca ”conceptul” arhitectural e că spațiul deschis e mai frumos și mai la zi.

Are cineva informatii despre asta? De ce sa avem o centura verde intre masini si cei din parc? Am mostenit-o de la alții, a crescut frumos. E mult mai bine s-o tăiem”, critică clujenii pe grupul Clujul Civic.

Harcea Parcea
Deci decalara Parcea Harcea, pentru evenimente. Aici se vor ingropa bani grei, in cele 10 luni care va fi un an si ...luni. Dale, borduri, studii, copaci si palmieri aiurea-n tramvai, banci cu wifi si alte bazaconii. Imbina placutul cu utilul, locul e promis comunitatii lesbienior, pe langa buda cu cabine de penetrat anusuri, ca si stampila lor conteaza, pentru acest nevolnic, Pitic Gretos. Iar firma care va lucra e probabil una abonata la banii publici sau una infintata de vreo jigodie , pui de securist gen Butea/Untold ori ceva fufa de la Primarie. Bhaa clujeni, nici acum nu v-ati dumirit? Cand exista atea probleme cu infrastructura proasta a orasului, asta face si toaca bani si nervi. Rusine celor care ati stat in case "ca n-am cu cine sa votez"!

Ăștia distrug tot ce-i verde, normal și bun. Bocăilă și șleahta trebuiesc zburați acum în toamna asta printr-un referendum pentru alegeri anticipate!

Platani ... ferme de Tigrii Platanului ... sa ne mai "gadile""
o mica intepatura, piscatura, gadileala de la minusculele gaze Tigrul Platanului e binevenita oricand de cetatenii (sclavii) clujului ... fiind un extra topping, bonus de la Masters.

Se face un bloc cu niște penthouse de 70 mp :))

ttt
Dale si betoane! Atata stie sa faca Bok. Taie verdeata si betoneaza tot!

REFERENDUM pentru alegeri anticipate, anyone? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.