Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 10 septembrie 2021

Așa nu se mai poate - e ca de obicei, e vina altora pentru lipsa de interes a primarului


 Deja bătaia de joc e strigătoare la cer: destul, gata, așa nu se mai poate!

Când staţi în trafic, mergeţi şi le plângeţi pe umăr la aceşti activiști civici, pentru că ei vor să blocheze centura metropolitană a Clujului. Din nou, cu obiceiuri de acestea de a inventa lucruri care nu există în realitate. Doresc comunitatea noastră blocată, cantonaţi în trafic, în poluare, pur şi simplu se opun. Îmi e lehamite de astfel de iniţiative, dat trebuie să le accept că este democraţie. Eu muncesc de 5 ani de zile, pe rupere, pe toate canalele, să pot trece Clujul al nivelul următor, aşa cum am făcut şi în trecut, cu autostrada, B-dul Muncii", a afirmat Emil Boc la Napoca FM.  


Acum bocutul si-a dovedit ca nivelul maxim de competenta i-a fost depasit! De acum este primar doar cu numele. Daca nu va fi schimbat repede Clujul va incepe sa intre in cea mai neagra istorie a sa. Arbitrariul din conducerea Clujului incepe sa se manifeste ca o piatra de moara legata de piciorul inotatorului. Mai bine s-ar duce la partid, ca oricum pnl-ul e in moarte clinica! Doar sustinut cu oxigen de la guvern mai traieste, iar cand o sa i se taie accesul la guvernare va muri!

@asd: Singura soluție este să organizăm un REFERENDUM pentru alegeri anticipate. Altfel nu scăpăm de mincinos. Cum facem?

Da ce bre' ?! Activistii sunt cumva platiti din bani plublici sa deserveasca interesele cetateanului sau tu ?!
Activistii au autorizat blocuri pe toate petecele de pamant si au creat sensuri unice care blocheaza orasul si au redus nr. de benzi de circulatie ?!
Cu ce solutii vine Boc pentru trafic ?! Metroul care va deservii cel mult 5% din Clujeni 
?! Centura cu 20 de noduri care va fi blocata in contestatii si probleme de mediu pe vesnicie ?! Trotinete sau biciclete cumva ? - Astept sa vad cum ar rezolva primarul un caz in care un trotinetist loveste pietoni si paraseste locul, va spune GHINION.

@Marius G.: Alaltaieri am fost martor la un accident la minerva in statie un biciclist tazz a lovit o batrana pe trotuar, cap spart la spart, sange, politie, salvare. Amenda cred. Sfat catre piticul din Rachitele: scoate gardienii din grajd la patrulare ca de era mă-ta mergeai peste ei mă țărane și le luai licenta de operare. Asa te doare la bașcă că se intamplă.

@Marius G.: Sa zicem (ca printr-o mare minune) se va face metroul, cati bani va inghiti el din bugetul local pentru intretinere, functionare, exploatare, ca sa fie rentabil???? Nimeni nu sesizeaza "defasazajul" dintre necesitatile urgente ale orasului cu ambiitile prostetsti ale lui Boc? Crese nu sunt, gradinite nu sunt, scoli nu sunt, poulatia creste in numar tot mai mare. Parcari la fel, putine...

Dar oare avem curaj sa ii dam un sut in fund la urmatoarele alegeri? Da sa nu il votam pe Tarcea in locul lui ca e mai nezastru. Daca il intrebi pe pitic unde e facuta poza habar nu are. Zice ca e la Rachitele duminica la biserica. Si atunci de unde sa stie problemele?

Las-o asa , domnule Primar. Oricine altcineva este de vina, numai dumneata nu. Dar oare cine gituie toate arterele de circulație, fără rost? Cine aproba blocuri calare peste alte blocuri în condițiile în care drumurile de acces sunt aceleași? Ma întreb cind veți reuși sa asigurați mult trimbitatul transport public pentru puhoiul de po****ție care vine și pleacă zilnic din Cluj, spre comunele limitrofe? Ei nu pot fi invinovatiti pentru ca au copii dar nu au creșe, grădinițe, scoli și nici dispensare. Ați dărâmat garajele dar nu faceți nimic în locul lor...ca de exemplu parkinguri pt riverane și pt vizitatori. Nu faceți parkinguri în cartiere, zone centrale, la preturi accesibile. Nu mai vorbesc de centuri și etc. Nu trebuie sa blocați arterele cu buna știința, ca să faceți " orașul verde"...dați hotărâri de Consiliu pe clase de poluare...exista și alte soluții. Faceți centuri și parkinguri pt ca altfel nu veți rezolva problema traficului niciodată. Oamenii au potenta financiara în Cluj și vreai confort. Nu sa stea pe scara troluibuzului, cu copilul și ghiozdanul în mina. Mai ales cel din Floresti sau Baciu. Numai ca asta cere gândire, proiecte, cinste și multa munca a persoanelor capabile...ceea ce nu prea este în Primarie. Ii privați pe oameni de un drept al lor. Bine ca faceți blocuri peste blocuri, Untoldul în condiții de pandemie...iar alianta Vestului "duduie". Așteptăm următoarele alegeri.

Mia puteti inca miniti oamenii ca tot altcineva este de vina?

Ce -aveți Bhaa, va place Clulul?
Mutați-va in Floresti .
Pana atunci, ședere placuta in trafic.
Și votați-l doar pe Boc și nu mai carcotiti toate proiectele și ideile bune ale acestuia.

Sa-ti fie rusine dobitoc ordinar si mincinos ce esti.

Boc, Betoane si Modernizare, Clujul pe primul loc, hai sa mai facem un bloc.
Aveti ce ati votat.
A inceput Untoldu, ce fete de ciudati vezi prin orasul festival.
Sa vezi aglomeratie de saptamana viitoare, vei fi pe limba tuturor clujenilor domnule gospodar.

nu mai are voie nimeni sa critice nimic, micul dictator stie el ce e bine pentru prostanacii clujeni care continua sa il voteze

Nimeni nu se opune centurii metropolitane cum minte d-l Boc. Cerinte clujenilor e sa pastram padurile care ne filtreaza aerul, si sa mergem in jurul padurii cu centura metropolitana.

Cat despre metrou: facem din oras un santier pentru minim 10 ani, ca sa facem o gaura neagra permanenta in bugetul local. Metroul nu e sustenabil la Cluj-Napoca 
si trebuie subventionat permanent din banii clujenilor. Similar cum e subventionat si metroul din Bucuresti, care din pacate e subventionat de toata tara !!!

@cetatean: Perfect adevărat!domnul Boc minte că de obicei și da vina pe alții sau Bucureștiul este de vina sau el nu a știut
.Dacă muncește "de rupe" ar fi bine să își dea demisia de onoare și să se odihnească.Sa rămână la "munca' ,care l-a consacrat:sa bată toba mare , sa joace tenis in pantofiori de lac ,sa planteze copaci in mijlocul trotuarului 
,sa se dea cu trotineta și mai nou să vâslească in canoe.Si sa nu uitam de genuflexiuni pentru bilet RATUC.Sper că diseară va fi la Untold cu doamna Boc in cap .

@Ion: dimineața la 6 ieșea din scara blocului în bucuresti și la 8 ieșea amanta. Ursulețul era sus, la nani.

Lasati domnu' primar, ca va gasiti timp sa umblati pe la Bucuresti la sedinte cu Catu sau pe la meciuri sa bateti toba. La tatzi ni-i greu, dar parca la salariul pe care il aveti nu e chiar asa greu.

Extras din Codul Administrativ sectiunea despre atributiile primarului:
În exercitarea atribuțiilor prevăzute la alin. (1) lit. d), primarul:
a) coordonează realizarea serviciilor publice de interes local, prin intermediul aparatului de specialitate sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice și de utilitate publică de 
interes local;
d) ia măsuri pentru asigurarea inventarierii, evidenței statistice, inspecției și controlului furnizării serviciilor publice de interes local prevăzute la art. 129 alin. (6) și (7), precum și a bunurilor din patrimoniul public și privat al unității administrativ- teritoriale;

Cum traficul intra la servicii publice tot ce apartine de trafic intra in atributile actualului primar, care daca nu gresesc se numeste Emil Boc.

D-le Boc: ciocul mic si mars la treaba, fiindca clujenii te platesc pentru asta nu pentru a freca menta la Napoca FM !!!

Boc, esti un nenorocit cu harfe de mare gospodar, Dar esti doar o loaza care de aproape 15 ani isi bate joc de tot ceea ce inseamna domeniu public.
Da frate, activistii sunt de vina, ca ei au milioanele in mana si ei fac intalniri publice in care sa dezbata, la ora 14 intr-o zi de marti - dupa ce acum trei saptamani banii au fost impartiti.
vina oricui, numai a primariei nu.
E vina lacomiei dezvoltatorilor ca e inghesuiala intre blocuri sau ca sunt construite blocuri ca si cel al lui Tise unde e NTT intre case, dar nu e vina lui Tise, e vina dulgherilor ca au facut cofraje, a statiei de betoane ca a adus beton, a fierarilor ca au montat armatura.
E vina lui Dumnezeu ca masinile scot fum si basculele fac praf.
E vina PSD ca acum platim nota de plata cu scumpiri de 50% in sus la cam orice.
E vina noastra ca nu plecam.
E vina lui IISUS HRISTOS ca e aglomeratie, ca prin maretia LUI si a lui DUmnezeu, unii oameni s-au nascut si ocupa spatiu.

@E VINA ORICUI, DOAR A PRIMARIEI NU E.: Bravo! Apreciez oamenii cu gândire analitica

Saracu...e nebun... Crede ca toti suntem prosti si doar el stie ce e bine pt oras. Mitoman nenorocit

Gunoi ordinar.ai luat șpagă cât ai putut jeg imputit. Acum trebuie noi sa plecam din cluj ca i ai adus aici pe toti.porc nenorocit.

e incredibil loaza asta de primare, culmea e ca daca maine sunt alahgeri ieste cu peste 70 %, asta arata calitatea oamenilor ce pasuneaza azi aici

@bula: ..made in pokaitzii de rachitele,or avut dreptate partizanii cind lor puscat pe tatatu 


 Eu zic că ne putem plînge mult și bine, dacă nu organizăm un referendum pentru alegeri anticipate - putem trimite piticul la plimbare toamna asta, e destructiv pentru Cluj. Ce ziceți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.