Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 13 septembrie 2021

Demascarea lui Boc: un ipocrit

 La două zile după ce a fost surprins de un reporter fără scîrbosul accesoriu pe care îl promovează deopotrivă cu serurile injectabile, Boc e văzut cu mască alături de întregul anturaj, la ceremonia începerii anului școlar - în locul directorului, l-aș fi trimis să scheaune la lună..


La untold, evitînd să fie fotografiat.


Astăzi, obligînd și copiii să poarte mască în curtea școlii. Deci cum e tovarșu' Boc? Cînd ești la petrecere se poate foarte bine fără, dar cînd te afli la vreun eveniment oficial e musai cu mască, chinuind și copiii? Ce om..

   parkinson
Daca erau 70 de mii, claie peste gramada, nu trebuia masca, dar daca sunt cateva zeci de persoane, toata lumea masca, inclusiv afara (am poze, parinti si copii cu masca AFARA!!) . Poate ar trebui sa rugam sperm@ de buta sa organizeze anul scolar...

WDW
Mic ii, doamne bate-i capu… de aia pare ase de modest si “din popor” ca nu se poate uita de sus la nimeni.

MP
@WDW: In poza asta nu o apucat sa se ridice pe varfuri cum face el de obicei.

functional
Un cuvant nu vreau sa mai aud de la tine,scursura de rachitele, despre pandemie, vaccinare si masti, ipocritu' p00lii, ai inteles? Luati-as intreg arborele genealogic..

@functional: fi pe pace că ai să auzi, ăsta nu are rușine. Trebuie ca NOI să îl DEMITEM pe nenorocit, în loc să ne vărsăm frustrarea pe forumuri.

PITIC BANDIT
ARATA ORASUL CA dupa BOMBARDAMENT
SA VEDEM INCEPAND DE LUNI CIRCULATIE PRIN ORAS.

Un comunist ipocrit.
Dacă prima ta grijă după ce ți-a murit sau s-a îmbolnăvit grav cineva apropiat în urma administrării "vaccinului” este să nu ajungă cazul în presă, atunci poate că au și siniștrii ăștia dreptatea lor când fac ce fac.
Dacă masca ta nu te protejează decât împreună cu a mea, dacă vaccinul tău nu funcționează decât împreună cu al meu, dacă nu vrei să fii proprietar decât împreună cu mine, înseamnă că ești un comunist infect care merită tot ce i se va întâmpla exact pe propria rețetă.

Edu
Un bun primar e ocupat cu festivalurile in pandemie. Pe langa aglomeratia si poluarea insuportabila vor fi si infectati fara numar.

ocosh din rachitele
doar nu era ca maria-sa sa respecte legea.... ipocrizia mxima este cum oficial se preface el a fi foarte interesat si implicat in combaterea pandemiei,dar sa respecte prostii restrictiile nu prim-cosasul tarii.

bula
masca aia nu are nicio noima sa fie purtata 

Chef la tine-n casa
Bucurati-va de aglomeratie, zgomot, elicoptere ce survoleaza orasul, focuri de artificii la ore tarzi, etc. Emil Boc vegheaza, propun sa-i facem si o statuie!

Dan
Ei dau legile si tot ei nu le respecta
Covid19 = minciuna in tot globul pamantesc, masca cu 0.50 bani (protectie 0), foame de bani din partea celor de la OMS + distrugerea planetei + economie 0 + pe astia ce s au vaccinat ca ii "mananca in funnnnnd" si acum cum ii au in baza de date si vor chema la vaccinat pana le " canta popa"
Daca era un virus mortal pe "bune" aveam toti costume de cosmonaut NASA + casca cu filtru

bleah
Scarboasa creatura si taratura, sper ca la puscarie o sa invete sa-ti respecte semenii!

Inegalabilul Boc
Ce figuri are omu asta, zici ca cu el a inceput lumea si cu el se termina.
Auzi la el “MAESTRE”

Ion
@Chef la tine-n casa: Dar are statuie !este amplasata pe malul Someșului ,în dreptul parcului Babeș ,este langa un papuc olandez și o cabină telefonică englezeasca.Multi cred că reprezintă o maimuțică ,dar nu, este statuia domniei sale.Cat de slugarnic este , a aflat că stăpânul nu mai vrea să îl mențină pe Catu premier ,a și trecut la următorul:marele Bode!!!Va declara senin că asta este viitorul.Astept să îl împroaște cu noroi pe Catu ,să spună că este istorie, cum a făcut cu Orban.Este sluga perfecta.

John Doe
Oare cât vom mai îndura bătaia de joc cu acest festival? Se îngrădește parcul central și bubuie 4 zile. Pentru niste bani murdari suferă un oraș. Sa le dea voie să facă da in spațiu închis, cum e sala polivalenta, să își bubuie creierii lor, fără să chinuie oamenii care ar dormi, poate mai sunt și cu copiii mici sau bătrâni, poate unii bolnavi. Neah, nu contează să facem festival. Sau sa îl scoată din oraș, sa meargă în pădure sa deranjeze ursii că ăia sunt mai nou problema romaniei nu infrastructura și corupția grosolană

MP
@John Doe: Sau sa faca la fel ca in tari mai normale, sa faca aceste concerte undeva in afara localitatilor, departe de oras sa nu deranjeze pe nimeni. Acolo pot sa faca chef tot anul non stop.
E o prostie ce a facut boc cu acest untold.
In tari normale nu vezi de astea. La ora 3-4 dimineata bubuie de nu pot dormi clujenii linistiti.

untold
@John Doe: Pentru ca nu iesim in strada. Consider ca ar fi singura solutie, putem spama aplicatia mycluj,putem initia si semna cate petitii vrem, putem depune cate plangeri vrem, ne alegem cu rezultat 0 barat. Pana nu iesim in numar mare, nemernicii astia vor rade de noi cat de frustrati suntem. De cand a inceput acu' cativa ani gunoiul de festival, lipricutul asta de rachitele isi permite ca timp de 4 zile si nopti sa se stearga pe fund cu legile si ne arata noua, clujenilor degetul mijlociu. Odihna e un drept si punct. Si sa nu uitam ca anul asta a adus si celalalt festival in oras, pentru ca de ce nu?

mocanu
Ai tranformat orasul intr-un bâlci a la Rachitele/Margau, cu tiriboambe si acadele colorate. Sper ca ti s-a infundat de data asta, vedem intr-o saptamana cati se duc Buuu. Esti unic raspunzator, mocan mincinos si ucigas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.