Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 23 decembrie 2020

La atâta minte, asemenea respect

 Micuțul comunist mai dă încă odată cu mucii în fasole:

Eliminarea restricțiilor pentru școli și localuri nu se va face decât dacă ajungem la sub trei la mie. Atunci se va putea merge la școală și să deschizi restaurantele. Mesajul meu este de solidaritate și comuniune. Cu toții trebuie să înțelegem că sărbătorile le vom petrece altfel, dar numai pentru acest an.Sperăm că doar pentru acest an și sunt convins că pentru acest an. Trebuie să punem viața înainte de toate”, a declarat primarul Emil Boc.

Primarul crede că din ianuarie și până în iunie vaccinul să reducă rata și mai mult, iar noi ”să trăim într-un alt Cluj. Să avem o altă perspectivă”, fără ca viața să revină la normal complet.

 Papagalul nu poate decât să preia ce i se șoptește în ureche și să reambaleze mesajul într-o formă palatabilă clujenilor nenorociți de atîta incompetență și prostie. 

Cum adică "solidaritate și comuniune" - înspre distrugerea vieții oamenilor năpăstuiți de dictatele abuzive și imbecile cu care ai făcut praf economia locală? 

"Fără ca viața să revină la normal complet"? Prostule..

Sectorul horeca e la pământ din cauza slugărniciei acestui caracter infect, dar când a fost boc acuzat vreodată că ar avea coloană vertebrală? Și nu doar horeca.

La atîta minte, asemenea respect - omul ăsta e mai deștept decât toată gloata de sinecuriști ai lui boc la un loc:

că dară numă un-ui don profiezor die univerzităț die advocaț și procorori să aibe așe mintie luminată să nie facă acolea și la aheia din Zorilor sprie Grigorescu așe drumu cinaș și mîndru pie acolo la Platină la mol u cela ca cum in neuyorc și la Las anjeles cum numa ahia mari artiști lui america die la Holiud unblă dupa lucrur scumpie și șampanie di ceia cu bulbuci cu prăvăli die aur mult și cercei și ineluri cu diamantur ca cum la Platină din Cluju nost și parfumur die lux mare ce nici nu se pote pronuța die ce scumpi e și țoale die Călvin și Dihor și Didasur scumpi pentru numa domni șî domne die oraș die rezidențiale că io am fost acolo la Platină cela și am văzut mare curat acolo că m-io fos rușîne da tăt ma-m băgat la alimentaru cela franțuzăsc Miela IMajic șî am cunpărat on corn di cela lung numa că tare so tarit dimineată că numa atunci âi bun căn comper și cum am suit in 9ă și ma-m coborât ân Mănăștur am văzut mizerie in spate la garajur plin die petur die numace și muc die țîgăr și coviz acolo pie omini că așe o să face șî la noi pie Mehedinț ca cum la Plătina ba mai cinaș că face și parcu fain la Tirenur și tremite pie don chestoru Bonțudan să resteze pie techerghei șî trogheri ce tîpă goze că noi cu domnu Boc am votat la tăte alejer șî amu două săptămînă că așe âi

sursa: StirideCluj 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.