Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 7 decembrie 2020

Mai dă boculeț un război - "cu el însuși și cu șleahta lui".. clujenii însă nu se mai lasă fraieriți

 De parcă nu ne-am fi obișnuit de-acum cu sforăirăitoarele și calpele sale declarații, piticul trage tare înainte cu tupeu:

Primarul Emil Boc a dezvăluit că intenționează să controleze și să nu mai permită construcții haotice în Zona Metropolitană, de la Gilău la Apahida, sau de la Florești la Baciu.

Proiectul major pe care îl avem în vedere este colaborarea cu Zona Metropolitană, pe dezvoltare urbană, să înțeleagă că se va construi numai de calitate în toată zona urbană, de la Gilău și până la Apahida. De la Florești și până la Baciu. Nu se va construi decât dacă ai dotate utilitățile cu dojazul corespunzător. Nu se admite decât dacă ai creșă, școală, grădiniță. Nu se admite decât dacă ai drumul asfaltat la ansamblul pe care îl construiești. Nu se admite decât dacă ai asigurată potabilitatea arterei. 

Așa am făcut noi în Borhanci. Am oprit lucrările până în 2026, unde nu se va construi pe zone mari, se emit documente, dar de construit numai după ce se termină centura. Nu am nenorocit pe nimeni, dar altfel ce facem nenorocim pe toată lumea. Ca cineva să bage niște bani în buzunar și să facă 17 blocuri, omorâm cartierul Gheorgheni și pe cei care locuiesc în Borhanci. Nu se poate decât respectând legea. 


 Să cazi pe spate, nu alta - de unde atâta debit de gargară ordinară? Mai că aș începe să suspectez că procentajul obținut la alegeri nu se datorează atât prostiei clujenilor, cât unor platforme de numărat voturile speciale, din cele cu soft cu care poți scoate pe oricine, drept câștigător. 

Marca Dominion să fie, doar cu accent local? Nu știm, sper să aflăm. Clujenii însă nu uită și nu iartă - corupția, prostia și incompetența sunt sancționate drastic, dacă nu încă de către autorități, iată de către cetățeni:


70% Primarul Etern

dupa ce ai aprobat autorizatii de blocuri intre case si ai nenorocit orasul, vii cu povesti de adormit copiii.


S-a spus bine mai jos ce era de spus. Păcat că 75% nu au înțeles asta înainte de vot. Acum suportăm ipocrizia acestui specimen. Pe str. Brâncuși, se fac blocuri între case. Unul nou va răsări la intersecția cu str. Brâncoveanu.


bla-bla

Suna foarte bine ce spui tu. Dar pana acum ai dormit? Uita-te in jurul tau in oras. Ce s-a construit nou sunt doar cartiere dormitor.

Haosul

Daca am votat ca un prost acum vad ca e total paralel cu toate. In piata Pacii e dezastru. Votez PSD si de-a dracului! M-am saturat de minciunila asta si de toti rahatii astia!

Postacul neutru

S-a trezit,nu gainarul, ci fatarnicul, una zice si alta face. Dupa ce i-a dat aprobare finului si rechinilor imobiliari sa construiasca orice si oriunde, acum, in pragul alegerilor, sa ”mai puste”citeva mii de voturi de la pulimea spalata pe creier,promite aiureli. Cine dracu-l mai crede ?

Antonia.

Sa nu uitam meritul primarului pt felul in care apare Clujul printre orașele importante ale lumii, așa ca trebuie sa-i dam o șansa și pt alte localități din jur ca știe ce face și face ce spune. .. Citeste mai departe


Apolodor din Damasc

Please, don't try to "aburate" us ….


NENOROCIT , ORDINAR , MINCINOS CE ESTI


NENOROCIT , ORDINAR , MINCINOS CE ESTI:

Pe strada Oasului ai autorizat BLOCURI intre case NENOROCITULE. VEZI ce urmeaza sa construiesti pe Oasului colt cu Dumbrava Rosie. Solaris spune ceva ????

DEGEABA AI ASFALT , DACA NU AI DRUMURI CU MULTE SENSURI.

TOATA LUMEA VEDE CA AI AUTORIZAT RAHAT PESTE RAHAT IN TOT ORASUL.

spagoveanu

Bine ca a permis si permite in continuare in orasul zmart cu 5 stele constructiile haotice peste tot. In unele zone asa arata blocurile construite ca in fosta URSS,sa nu vorbim de blocajele care vor fi din ce in ce mai mari fiindca el planteaza copaci in centrul orasului. Rusine Emilutz!!!

bula

@spagoveanu: el vrea daca se poata sa implementeze haosul din Cluj si in localitatile mentionate, inlocuindu-l pe cel local

Bue Moc

Tupeu maxim. Distrugi circulatia din oras, aprobi constructii fara numar si dai vina pe Floresti si Baci ca nu esti in stare sa faci un inel si o centura, ce pretentii sa ai de-un pasaj , desfintezi garaje si obligi oamenii sa parcheze pe trotuare, promiti parking si faci parcare. Va invit la o tura in Piata Blaga, sa vedeti ce a implementat piticul mincinos. HAOS!

bula

@Bue Moc: asta e lider metropolitan

 

Kyro

Ce treaba are el cum se construieste in localitatiile alea?:))))))))))))))
Sau mai nou a uitat si ce atributii are ca si primar?

Tit

@Kyro: Ai dreptate. Ar fi trebuit sa faca ordine in " propria ograda " iar dupa aceea sa traga cu ochiul la vecini. S-a trezit si el la ora " 25 " . Dupa ce a pus pe butuci tot orasul, acum plange de mila Gheorgheniului si al Borhanciului. Mi-e scarba.

Marius G.

@Kyro: Doar declaratii de abureala, cei din Floresti, Baciu, Jucu, etc. se pisa pe Boc si opinile lui, in Floresti construieste fiecare ce vrea si dupa aia se tocmeste cu primarul, asa a fost si asa va fi. In Baciu s-a construit in varf de deal doar ca sa fie la marginea cu Cluj Napoca.
Singurul lucru pe care il poate face Boc in privinta zonelor metropolitane este sa introduca """ TAXA DE ORAS """ !!!
O taxa simpla care se poate aplica de maine, orice masina care nu apartine unui cetatean domiciliat in Cluj-Napoca sa plateasca 15-20-25 de RON pe zi pentru acces in oras.

sursa: StirideCluj 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.