Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 4 ianuarie 2021

Clujul, un oraș distrus, dar cu pretenții..

 Micuțul comunist își trage cu nerușinare spuza pe turta lui. în ciuda evidenței:

Primarul Emil Boc continuă campania de promovare a Clujului și laudă orașul care are o calitate a vieții mai bună decât Londra sau New York.

M-am bucurat să văd o analiză externă, care plasa Clujul în materie de calitate a vieții într-o foarte onorantă poziție mondială, care arată munca noastră și a clujenilor își arată roadele, Clujul fiind într-o postură de a fi pe același picior sau chiar mai în față decât Londra, alte orașe europene, chiar în comparație cu New York -ul, la multe capitole. E  un indiciu că lucrurile pot merge și vor merge în continuare bine în orașul nostru”, a precizat primarul Emil Boc, care a spus care sunt principalele axe de dezvoltare în 2021.

Printre ariile de dezvoltare se numărăr: menținerea pandemiei sub control, proiectul ”Clujul pe primul loc” (consolidarea avantajelor date de faptul că Clujul este centru universitar, centru medical și bancar), continuarea politicilor de reducere a poluării, digitalizare, sănătate. inovare și incluziune socială.


Absolut toate "prioritățile" lui, sunt basme, gargară, vrăjeli.. i-auzi tu,  "menținerea pandemiei sub control".. era să cad de pe scaun de râs! Care plandemie, piticot, aia în care supraviețuiesc 99.8% dintre cei "infectați"?

"Clujul pe primul loc"? Ce lozinci mai lansează micuțul utecist și cu cine mai prind acestea? Deocamdată, cu 75% dintre clujeni, deși s-a arătat că aparatele prin care se numără voturile, sunt conectate la internet - cine le  controlează, ne instalează și vătaful.

În fine, clujenii nu se lasă, în ciuda rezultatului năucitor al alegerilor - pesemne e vremea să renunțăm la tablete de întabulare, în secțiile de votare:


Mihai
1. Scoli/gradinite - suntem la ceva nivel de care n-am mai auzit? La crese suntem praf.
2. Transport - poate ca suntem ok la busuri dar in rest dezastru. Cum poate un oras fara o centura/inel de ocolire sa fie in orce top?
3. Cultura - teatrul sta sa pice pe actori, filarmonica n-avem, galerii de arta...?
4. Sistem medical - oricat ar fi de ok in Cluj e praf la nivel european.
5. Imobiliare - preturi uriase comparativ cu salariile si cu beneficiile (200.000 pt. 90mp in Plopilor...fara garaj)
6. Conform statisticilor la Varna e mai bine ca la Los Angeles, la Timisoara e mult mai bine ca la Cluj si la Cluj e mai bine ca la Toronto.
In fine, calitatea vietii o vedem zilnic si doar cine n-a trecut granita nu intelege ca nu putem vorbi de calitatea vietii in Cluj. Nu poti sa-i spui la om ca e satul si sa te si creada atunci cand lui ii este foame.

Cecilia
13,3 tone de deșeuri colectate în două zile la Florești, gunoiu ala vine pe Somes la Cluj. Sa rezolve problema asta piticu naibii. 

 

Tanar Clujean

    Boc a pierdut votul meu, nu inteleg cum poate sa fie atata nepasare legat de pretul imobiliarelor.

    Nu inteleg cum reusesc tinerii sa achizitioneze in ziua de azi, fara sa ai ceva mostenit, e aproape imposibil.

    Pai daca vedeti ca o ia raza, interveniti in PLM, voi sunteti statul.

    Asta indica clar coruptia din politica clujeana, 
si tind sa cred ca povestile cu    autorizatiile ofertite pe barba sunt            adevarate. 

 

    Ionut

    "Respect" dl BOC! 

 


Domnul psihiatru
oare ce o fumat piticania de sarbatori de a intrat in anul nou asa delirand ... orasul e comparabil cu tirana din albania sau plovdiv din bulgaria nu cu londra sau new-york

sorcova
duce-ti-l la doctor ca e dus cu sorcova . sa ii puna perfuzii in cap. psihopatul asta ne conduce orasul

Postacul neutru
Nu a luat-o razna,nu are o afectiune psihica, nu are deficit cognitiv, nu delireaza, nu e nebun, nu a fumat nimic, nici macar iarba, adevarat ca minte cu nerusinare si ”baga pastile”, dar va spun cu mina pe inima ca e perfect normal, e un bun psiholog, are si o echipa puternica de piar in spate (vezi Jurnalul Primariei, difuzoarele si postul de toata jena din statii, Info Trafic, pliantele inainte de alegeri, aparitiile la tv. unde intrebarile sint pregatite, criticile sint scoase din program, biroul din primarie Antonia, aparitiile la meciurile printesei tenisului batind toba, sindrofiile si concertele moca, fumigene si artificii, fumuri colorate si maratoane, Revelioanele pensionarilor,etc.) stie perfect ce sa vorbeasca, ce sa promita. Stie ca gargarea lui ieftina prinde la prostimea, sau daca vreti,sa-l citez pe maestrul Banciu, la pulimea din Cluj. Se stie, clujeanul, pe linga ca e prost e si fudul. Se mai stie ca la orasul de sub Feleac s-a rasturnat caruta cu prosti.

Nelu
Oameni buni e o putoare de noxe combinata cu fum de lemne in tot orasul, sarantoci cu rable si cei care se-ncalzesc cu lemne In AM, cartier fita, sa se munte, poate asa ajungem in tot 10 =))

..Enis
Kkt pe bat, comparam mere cu pere, d'aia is preturi de Dubai la cocioabe! Politruc, dar stiam deja!

bula
asta o luat-o razna rau de tot

Avocat
Inca o dovada in plus despre cam cat de credibile sunt "analizele externe", "cercetatorii britanici si americani", etc
Nu este asa ca ii credem, dragi clujeni?

Radu
Piticule, nici nu stii cat de mic incepi sa fii...

dobitocule
Se vede ca are educatie comunista stie sa minta cu nerusinare fara sa clipeasca. Nu aminteste de coruptia din primarie de nivelul de poluare al orasului din cauza santierelor,a gropii de gunoi la standarde Balcanice,Din cauzele astea cati clujeni se imbolnavesc zilnic?

Moc ana
Ioii iuiii confluentele Amazonului si Misippipi curg dintre carcii mei mumosi arcuiti, orgasmeee maa invaluuieee, New-York, Tokiooo, Pariiisss, Loondoonn, ceva gen BD in actiune, Cluuujjjjj, ceee faaainn n laaa Cluuujjj, cee buuun Ii Bocacacacacacccc!

Sursa: StirideCluj 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.