Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 26 martie 2021

Loc de bloc și reacții pe măsură - ghettoizarea Clujului trebuie oprită!

                                                                                           Loc de bloc

Primărașul ale cărui unice realizări sunt borduriadele dese, betonarea oricărui petec verde și autorizarea de blocuri oriunde în Clujul ăsta și cât mai înalte, are în palmares o nouă victimă: locuitorii Str. Constantin Brâncuși și a străzilor adiacente. 

Emise Mafalda o altă abureală tipică lui, adresând nemulțumirile clujenilor ref. la prea multele și prea marile blocuri răsărite și care vor urma să fie ridicate pe Str. Brâncuși: 

"Așa este prevăzut în noul Plan urbanistic General. Să fie o stradă de regenerare urbană, de restructurare, în care tot ce se construiește nou să fie la un anumit nivel, ca pe un bulevard modern. De aceea am stopat autorizațiile pe Borhanci, până când se face acel nod de la intersecția cu Brâncuși. 
Când strada va ajunge la o capacitate, care să spună că nu mai permite mai multe mașini vor opri lucrările, până când se vor termina toate amenajările rutiere. Așa cum am făcut și pe Bună Ziua. 
În Borhanci, am spus că numai din 2026 încolo mai permitem blocuri"

Ei bine, cu clujenii nu-i mai ține:

Garda lui Boc

Ciudosilor, da ce vreti, sa construiti fara sa cotizati frumos la primaria lui Boc ? ZGARCITILOR ! Cotizati frumos la Boc, Tise si restul clanului si apoi se poate face orice oriude, nu fiti zgarciti !


Constructor

Nu stiti cumva cat se da MITA la primaria lui Boc pentru a ridica un bloc ? Boc ia mai multi bani si subordonatii lui mai putin, sau iau toti la fel de mult ?


Boc mincinosul

Boc si clanul sau au GHETTO-izat orasul Boc si clanul sau si-au umplut buzunarele de $$$, MITA de la constructorii de blocuri acordand autorizatii contrar tuturor legilor si regulilor de urbanistica... GHETTO-izand astfel orasul.


Emil V.

" Regenerare Urbana " !!! , suna misteaux.

" COregenerare Umana " ii bestial .

O statie de reciclare a deseurilor umane din primarie , pe strada Brancusi cand faceti ?

O seara frumoasa sa aveti dragi clujeni.


Ray

Dar de varianta Zoorilor / Manastur nu zici nimic domnu Boc? Ce constructii au rasarit acolo, cuvantul AERISIT nici nu exista in vocabularul celor din primarie?


bula

@Ray: is in stare sa mute cimitirul e acolo sa faca bloace, Boc va face din Cuj un Floresti mai mare


Arhimar

Firma de arhitectura serioasa realizam proiecte de constructii civile sau industriale in cele mai sensibile zone din oras. Ajutam la obtinerea autorizatiilor si alte acte.


Bla

boc, b(l)oc mai nou e un idiot de mare clasa..a aglomerat deja brancusi de nu se mai poate nici cu 2 benzi circula (ma refer la vremurile normale)..ce regenerare "urbana" mai viseaza cretinoidul?


Încă un pic și sunt scuipați la marginea istoriei CLUJENE!


Infrastura si dupa blocuri

Peste tot aceeasi poveste. Blocuri pe ulite.


Iarna pe ulita

@Infrastura si dupa blocuri: sa vezi ce ulita e pe Mozart. Fereasca Dumnezeu, am crezut ca-mi rup masina, Mai grav ca pe Bibescu sau Picasso


(Orașul - n. red.) acesta nu este un IPAD prostule ca sa misti totul cu degetul

SOBOLANULE.


regenare conversiune si smart....

Un individ depasit din toate punctele de vedere si total defazat la realitate. Blochezi Centrul, accesul spre Centru, pe unde sa defluiasca masinile, autobuzele, biciclete si trotinete? 

Cea mai cretina si idioata chestie, sa blochezi orasul, sa desfintezi benzi de circulatie, sa vopsesti papagaliceste strazi inducand ideea ca bicicletele vor circula ok. 

Porcaria din Blaga, Napoca, in anii trecuti Horea, Memo, C Manastur, bhaa, e jale, cum explici doamnei cu astm ca vei face aer respirabil? Geme pneumologia de BPCO, Cancer pulmonar la nefumatori, boli ftizice. 

Unde este Centura? Inele de ocolire? Cum doresti sa faca bolnavii care vin la Cluj, dau ture prin oras sa caute o parcare, la fel si altii zeci de mii, vrei ca orasul sa nu moara economic, asigura mobilitate, asigura o varianta sa ocolesti Centrul si orasul, nu hiper saturezi orasul, blocuri pe alei si ulite si apoi jalea de pe lume. 

Dar e mai ok sa schimbi borduri si piscoturi chinezesti in fiecare an pe acleasi strazi iar la periferie sa fie blocat totul. 

Chestia cu Metroul, aeriene si eoliene, teleportari aqua partinice smarto-galactice cu regenerare si alte chestii schizoide fa-le pt famiglia mafiota a ta si a lui Paunel. Sper sa infunzi temnitele Gherlei, gozule!


Cipri

dar deja e adoptat planul de largire a strazii Brancusi. Adio parcari la bordura, de la anu' veti sta la coada pe cate 2 randuri pe sens


omg

pe brancusi sunt parcari pe ambele sensuri. le desfiinteaza si face drum cu 3 benzi plus pista de biciclete ca pe bunaziua. probabil doua pe coborare si una pe urcare fereasca Dumnezeu pe locuitorii pe pe strazile laterale gen vasile lupu, take ionescu, iugoslaviei, amurg, delavrancea, budai deleanu, madach etc


ce dobitoc

va fi tarziu cand vei opri toate astea mah ordinarule, atunci vei spune ca nu mai e nimic de facut fapta-i consumata


Mafia Bokistaneza

astia nu inteleg ca orasul a ajuns la saturatie maxima...nu poti face metropola de 2 mil de loc ca nu te ajuta spatiul si infrastructura. atat e maxim si cu asta basta. daca nu mai este loc te orientezi spre alte zone, gen mult laudata Oradie. atat incape, acum mai usor cu santierele si sa ne concentram pe calitatea vietii locuitorilor...ca asta nu e oras sa iti faci o familie, e oras de profit apoi te asezi la casa ta pe la sighisoara, Herculane sau in ceva comuna din austria


Stați numai să înceapă școala. Str. Brâncuși (Gheorgheni), e bară la bară în timpul școlii. Pietonii ajung mai repede decât șoferii. Pe cine crede că aburește piticot?


Mafia Bokistaneza

e simplu de ce se construieste pe brancusi...pt ca e zona buna, in anunturi o prezinta rechinii ca fiind zona centrala, deci preturi umflate la maxim...plus ca acesi firma de proiectare care stie unde si cat sa dea


bula

deja e sufocata


Geo

Interesele piticului sunt mai presus decat antena radio din Feleacu, de langa partia de schi.

Acest kkat de om ar trebui sa conduca caruta cu vaci in satul Rahatele.


ASD

Ce-i Piticule....??? Nu-ti convine cand fac blocuri si altii in afara de "prietenii" tai...??!! Te deranjeaza concurenta,,,??


Marius G.

Regenerare urbana ?! Mai degraba conversie in ghetou, uitati-va la blocul ala din poze ca nu are un singur fir de iarba sau un cm de spatiu verde, doar nuante de gri, parcari pentru musafiri si clientii magazinelor de la parter unde ? Ca cele de la strada vor fi curand transformate in pista de biciclete.


Prostie umană

Deci, înțeleg ca la unii le dați autorizație și la alții le luați terenul pt a le da ca parcuri tot bandiților? Pe ma-ta!


HAHAHA

Dupa ce a construit Tise Paunel blocuri P+6+R in Borhanci cica nu mai este voie HAHAHAHAHAH. Ia dati o fuga sa vedeti ca se construieste blocuri intr-o veselie, cine trebuie construieste, cine este din gasca lui Tise


Traisca Boc 70%, si maimutele care il voteaza 


Sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.