Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 19 martie 2021

Boc: Clujul liber de mașini - tovarăși, spre noul comunism ÎNAINTE! Uraaa..

 


Piticul și cu gașca lui, sunt năpasta Clujului.. uite cum iasă versuri fără să vrei - și-au pus în căpșoarele lor școlite prin vechile comitete de partid cum că în Cluj nu vom mai avea voie cu mașina. Cică poluează.

Nu e popular ce spun, dar viitorul mașinii nu mai este viabil. Mașina se folosește pentru deplasările în afara orașului, să te duci în weekend, în deplasări neesențiale, dar pentru viața de zi cu zi, alternativele trebuie să fie mersul pe bicicletă, cu transportul în comun, combinat cu mersul pe jos sau cu forme de sharing. 
Lumea a plecat de mult în altă direcție. Noi nu putem rămâne în urma istoriei. Orașele care s-au bazat pe mașină au rămas codașe în istori. Orașele care au trecut la alternativa la mașină sunt orașele viitorului”, a explicat Emil Boc. 

Gargara neocomunistă nu prinde însă la clujeni, care au trimis papagalul la plimbare, fără menajamente:


make
Clujul e condus de o gasca de incompetenti care iau din toate partile ceea ce le convine:
1. De la ecologisti ideea de verde, autovehicule electrice, copaci plantati de-amboulea pe trotuare, Somesul viu bla-bla-bla...
2. De la hipsteri bicla, trotineta, pista de bicicleta, intoarcerea la natura, bla-bla-bla...
3. De la modernisti strazi smart, statii de incarcare electrice, wi-fi, copaci irigati cu senzori bla-bla...
Din toata harababura asta iese o ciolomada numa' buna de servit fraierilor care mai pun botul la "orasul comoara", "orasul de 5 stele", dezvoltare sustenabila, pol de atractie regional si alte tampenii.
Ce vede clujeanul de rand cand da sa iasa din casa ? Intre casa lui si a vecinilor rasare un bloc care ii va lua toata lumina, plus ca straduta aia va trebui sa suporte un trafic dublu fata de ce era inainte. Iesirea in bulevard e posibila numai dupa ce inconjoara tot cartierul, ca s-au stabilit sensuri unice fara nici o noima. Bulevardul nu mai e asa cum stia el, cu doua benzi pe sens. 
Acum e cu o singura banda, ca s-au facut piste de biciclete pe care apropo circula arar cate un hipster cu barba impletita pe trotineta electrica. Copacii seculari pe care ii stia pe marginea strazilor au fost taiati toti si au fost plantati copacei firavi si parca trasi la xerox. 
Bordurile se schimba aproape anual din motive inexplicabile, trotuarele se sparg tot anual si se schimba asfaltul cu un soi de gresie adusa din China, dupa care anul urmator se inlocuieste cu "marmura" lui Videanu.
Clujul a ajuns un experiment evident esuat, in care un oras la cheie a fost dat pe mana unui schizofrenic vopsit tricolor, ulterior ajungand bataia de joc a unor baietasi fara nici o pregatire administrativa, buni doar la dat din clanta. Deja in facultatile unde se studiaza serios urbanismul Clujul e un caz-scoala predat studentilor la capitolul ASA NU.

Kyro
1. Fiecare om are o masina dupa posibilitatati. Daca este rabla, atat isi permite respectivul in momentul de fata... Crezi ca nu ar vrea toti sa circule cu ultimu Tesla? Sau ne intoarcem in comunism si doar sefi de partid si aia bogati au drepturi?
2. Oare, nenea Boc, ai idee cat de eficient este transportul in comun? La cat face fata la orele de varf? 30% din nevoie... Restu ce vrei sa faca? Sa zboare?
3. Oare ai idee ca tot ce faci tu nepoluant este doar de marketing? Poti intreba la RATUC de cate bus-uri electrice are nevoie un sofer pe un schimb. Iti zic eu de la un sofer, de 3... atat de eficiente sunt bateriile de pe ele.
4. Dupa ce trece nebunia asta te invit la 7:30 sa traversezi orasul incepand de la Polus, sa vezi cum este sa stai ca sarmalele

Tit
@Kyro: Si il invitam sa si ia bicicleta si sa faca drumul zi de zi, dus-intors, intre Manastur - Muncii de ex., ori chiar poate sa o faca pe jos. Sa vedem cat ii trebuie sa ajunga la timp la servici, de cate randuri de haine are nevoie, si daca are pe unde circula cu bita. Pe de alta parte, cu transportul in comun pierzi in fiecare zi cam o ora si mai mult fata de timpul necesar drumului cu masina personala. Ai autobuz doar la orele de varf , si si pt. acelea stai cate 15 - 20 de minute in statie asteptandu-le.

Marineru Petrov
Ala uns cu toate alifiile, ala ce-ti dadea ordine sa tai pensii, alocatii, somaj, sa inchizi spitale, ala ti-a dat un sfat bun. 
Sa nu mai candidezi Primar, acum 8 ani ti-a spus . Si stia ala bine ce spune. 
Cand o sa expoldeze buboiul, care va exploda cat de repede, o sa realizezi ca a avut dreptate. Esti total nepregatit pentru a administra un catun, nicidecum un oras. 
Ai ajuns santajat de firme care ti-au dat spaga, tremuri si dai autorizatie unui cartier intreg lui Udrea in schimbul tacerii sale, te-ai manjit in ultimul hal cu gunoaiele Pata Rat unde platim milioane de Euro penalitati, impreuna cu finul-acolitul Paunel, faci si refaci strazi anual pe bani grei, le rotesti intre ele, tot pe acelea, chiar daca is de la UE, minti de ingheata lacul Cojocna, la atata esti ok, ca fost sef al CUASC , propagandist al PCR. Chemi la Cluj toate viniturile, astia vin cu masini care ne-au sufocat, oamenii parcheaza pe trotuare ca nu au unde, CTP condus de un expirat incompetent, tranformat in SRL, autobuze, trolee, tramvaie de-a valma si pline ochi de pasageri inghesuiti, pe astea nu le vezi? 
Sa dispari naibii sa te duca, la puscarie unde-ti este locul, ca altfel nu scapam de tine!

Burdujel
ce papagal de primar....daca, printr-o vraja, maine toate masinile ar fi electrice, tot ca si sarmalele am sta in trafic, vai de ea infrastructura!

Cosmin
Nu, nu, trebuie Centura, restul e vrăjeală.

Bocilian
Nu Boc e problema, el are dreptate, pe trotuare sunt rable, dar nu masini ci oameni. Aceia care l-au stampilat. Sau au dormit in boc anci si nu s-au dus la vot. Acum isi arata fatada adevarata. Oamenii sunt de vina ca au masini, nu el, mincinosul sef care a creeat acest haos si mizerie/poluare. Sa stati in case si in 2024!

Clujean
@.: e plin de betoniere si de constructii ilegale. Nu mai poti respira din cauza prafului provenit din constructii.

Nuremberg
..globalismul te indoctrineaza ca existi deci "esti vinovat" ca "distrugi planeta", ai "amprente de carbon", distrugi ursuletul polar si pinguinii, s-au topit deja Antarctica si Groenlanda din cauza ta, deci ca sa scapi de uriasa "vina" ca existi, trebuie neaparat sa faci cum te invata ei si sa iti cheltui banii asa cum iti spun ei.
Noua religie este Stiinta, iar preotii sunt cercetatorii americani si britanici, care fac studii pentru cine plateste mai mult.

clujean
Delirium tremens ! Clar! Sincer, domnule Boc, cred ca un consult psihiatric va este absolut necesar ! Ati facut ABSOLUT PRAF circulatia din zona Piata Lucian Blaga - Napoca si acum va laudati cu asta !

De fapt Boc a vrut sa accentueze CA NU SUNT SUFICIENTE PARCARI si esti nevoit SA PARCHEZI PE TROTUARE... ;-
NU S-A LEGAT DE MASINI CA AR FI RABLE.  ASA I-A IESIT.

Piticul Globalist
Du te dracului de globalist, clujenii nu te-am votat sa ne pui pe Trotinete!

Marius G.
Sa se publice numele celor care l-au votat ultima data, ei sunt cei ce ar trebui sa renunte la rable si sa isi petreaca jumatate de zi prin autobus sarutand afise cu pitiku.
Rusine celor care nu s-au dus la vot de frica virusului sau din lene sau ca nu se puteau hotari pe cine sa voteze, au votat altii in locul vostru, au votat cei care voteaza "cu cine trebuie".

Mihai
Hai să-ți explic una alta măi Boc:
1. Si cel mai eco-friendly oras e eco doar in centru. In rest, centuri, hale, afaceri, centre civice etc.
2. Vezi Amsterdam, Copenhaga, Viena sau orice oras "eco", toate au minim 2 inele de centura pe 2-3 benzi fiecare.
3. Nu ai cum sa scoti traficul din oras daca ai in centru politie, primarie, finante, judecatorie, spitale. Vrei sa mearga oamenii la spitale pe jos? Vrei sa stam 3 ore pe zi in busuri ca sa ajungem la munca?
4. Nu ai tu dreptul sa spui oamenilor ce e bine si ce nu e bine sa faca. Noi te platim, tu fă ce ai de făcut. Pana una alta, numa vorbe.

Burdujel
@Mihai: corect Mihaita...plus ca mini-primarul vine pe jos la serviciu, cu presa anuntata in prealabil, doar că la mers ...serviciu - acasa se tupilește in portbagajul masinii de seviciu ca de'...e greu la deal (vezi traseu str.Petru Maior - str.L.Pasteur)

Marius G.
@Burdujel: Da si perfect intamplator si in Bucuresti mai multi politruci de astia s-au nimerit sa mearga la servici ba pe jos, ba cu busu fix in aceasi zi.

Burdujel
ce papagal de primar....daca, printr-o vraja, maine toate masinile ar fi electrice, tot ca sarmalele am sta in trafic, vai de ea infrastructura!

ASD
Nu toti cetatenii Clujului isi permit masini noi, sau au 20.000 lei luna/salariu ca Boc si masini de serviciu noi , platite prin impozite de fraierii clujeni ..!!!
Masini care-i transporta fetele la scoli pe banii nostri...ca sunt persoane VIP ale orasului..!!

bula
asta e nebun, devine deja periculoasa boala lui pentru noi

MP
@bula: I se trage de cand o picat la emisiune lui Andrei Gheorghe. Da in ultima vreme nu isi mai fac efectul medicamentele.

SOBOLANULE
Serviciile te vor scuipa la gunoi !
Pana acum UNII au anumite interese cu GAȘCA DUMITALE !
Cum și-au atins scopul UNII o sa te înlăture intr-o secundă.
UNDE-I PODUL PORTELANULUI ??!!!!
ce dobitoc
Nu ti-e rusine ordinar nemernic ce esti, ne imbolnavim de boli respiratorii fiindca orasul e un santier fara sfarsit de cand esti tu la primarie, aia cu rablele te-au votat dobitocule.Rusine!!!

Sebi
Si atunci ce drac emiteti autorizati de blocuri intre blocuri, mall-uri, turnuri de peste 20 de etaje in zone aglomerate, si lista poate continua. Vorbesti fara de tine, Clujul a devenit un oras sufocat in mandatele tale.

da
"Nu avem locuri in spitale ca e plin de rable pe toate trotuarele din cartierele orașului" - Emil Bloc 2021

Mihai
RABLA esti tu boc!!!!!

 

Steli
Piticu asta hot ordinar ne tot spune ca apa nu e uda. "facem parcuri, nu blocuri" "epoca masinii a trecut".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.