Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 12 martie 2021

Boc s-a vaccinat cu "lotul greșit" - Soica nu știe, dar nu se "simțește" prea bine. De fapt..

 


Tocmai ce aflarăm că pacostea ce năpăstuiește Clujul de atâta amar de ani s-a vaccinat cu "lotul 2856" al vaccinului Astra-Zeneca, fără a raporta efectele secundare care de obicei pălesc naivii care au cumpărat minciuna oficială, iată că și jurnalistul local Horea Șoica a pățit-o: 

dureri de cap, dureri în zona injecției, o stare de oboseală și ușoare palpitații. Problemele au continuat pe parcursul zilei, iar duminică am mai avut dureri de cap. 

Un ușor disconfort cardiac s-a menținut pe parcursul zilelor care au urmat, dar alte probleme nu au mai fost. Am luat câteva aspirine cardio și lucrurile s-au reglat.


Păcat, mare păcat. Mai bine afla dânsul din presa ne-mituită cu 70 de milioane de euro, că toate aceste "vaccinuri anticovid" sunt extrem de dăunătoare. Ar fi scăpat bietul de cancerele, bolile auto-imune și sterilitatea care îi așteaptă pe naivii care pun botul la asemenea propagandă infectă.

Zic gurile rele că bine a făcut Boc că l-a luat, că da' de face vaccinul ce nu au făcut clujenii (adică să îl trimită în șomaj), dar după dl. Șoica chiar ne-ar părea rău! 

Unde ar mai afla clujenii cîte "cazuri noi" au apărut și cum trebuie să își arunce la gunoi libertatea, pentru ca niște teroriști aflați momentan pe cai mari să își facă mendrele cu noi?

Dixit clujenii:

Multumim de articol dl. Soica ! De ar avea toti puterea sa scrie in presa, probabil ar fi plin de articole critice la adresa acestui vaccin, caci cei ce se multumesc sa reclame la medicul de familie sau la DSP o fac degeaba, autoritatile se fac ca ratacesc reclamatile de genu.

M-am vaccinat in aceeasi locatie si efectele adverse au fost oribile si au tinut timp de o saptamana ... greata , varsaturi , febra , diaree , dureri de cap , dureri musculare ... in fine o saptamana am fost o leguma ,va spun sincer ca regret din suflet ca am facut acest vaccin ... haide sa ne vaccinam sa imbolnavim populatia... 

          Cornel

@Anonim: erai mai bine daca te infectai cel mai probabil, eu cu covid am fost fara gust o jumatate de zi, seara am constatat ”nenorocirea”, dupa un somn bun dimineata n-am mai avut nimic.

Toti cei vaccinati cu AstraZeneca pe care ii stiu au avut reactii puternice, frisoane puternice si dureri de cap cam toti, plus greturi, tensiune si puls ridicat, palpitatii etc. 

Toți pilosii s-au votat peste rând cu asta.


Foarte grave efectele secundare enumerate - sper ca dl Șoica să nu aibă ghinionul pe care l-au avut alții. Oricum, de ce m-aș vaccina împotriva unei boli cu o rată de supraviețuire de 99.8% ? Vaccinul face de 40 până la 260 de ori mai multe victime decât boala însăși.
https://www.activenews.ro/stiri/Vaccinurile-omoara-mai-multi-oameni-decat-COVID.-STUDII-165675


@. de-aia! Taci si fa vaccinu! Pui prea multe intrebari. Alta intrebare?

Sunt doua loturi diferite cu aceleasi suspiciuni ceea ce ma face sa cred ca de fapat nu e o problema doar cu un lot ci e o problema generala cu acest vaccin. Daca nu ai ghinionul ca acei trombi sa-ti ajunga la creier, plamani sau sa blocheze vreo artera practic nu vei stii ca ai dezvoltat aceasta conditie. E mult mai dificil de determinat decat o reactie de tip anafilactic. Oare chiar merita riscul?
Eu am avut programare pentru 22 martie la Colegiul Transporturi si am anulat-o. O sa refuz vaccinarea cu acest Astra Zeneca, nu e normal sa nu poti alege vaccinul care sa-ti fie facut!


@cornel: esti doar un securist imputit sau un platit din bani SRI care a primit ordin de zi pe unitate sa ajute la formarea unei opinii publice contra acestui vaccin traditional. De ce nu se face acelasi scandal si pentru decesele si efectele adverse aparute dupa vaccinurile mARN? Pentru ca acelea trebuie ingropate si oamenii trebuie sa aleaga intre 2 vaccinuri de acelasi tip. Pentru ca doar acele vaccinuri pot produce efectele dorite ale pandemiei planificate. Dispari in sereiul tau javra!


deci tu zici ca oamenii sunt de vina ca nu raporteaza efectele adverse.. 'dreacu de jurnalisti care trebuie voi sa va vaccinati mai intai


@Mihai: in caz ca nu ai aflat, jurnalistii e considerati "personal esential" in pandemie. Ce faceam daca nu iereau jurnalistii si televizionistii? Asai ca nu aflai ca e pandemie si ca e nasol? Iti vedeai de treaba ta in continuare. Dar asa afli din toate partile cati morti avem pe zi, cati vaccinati pe ora, cate ore avem voie peafara, cate botnite sa punem pe mecla, cat mai e amenda pentru nesupunere. Absolut esentiali, ar merita chiar si un premiu. De fapt au primit de la gubern premiu ca sa iti picure zi de zi frica in creier. Se numeste platforma media.gov.ro unde s-au inscris toti jurnalistii cu coloana vertebrala proprie ca sa supravietuiasca pandemiei.


Cât despre Boc, iată ce spune lumea:

Excelent - poate face vaccinul ce nu au putut clujenii să facă. 

 

European

Bravo inteligentilor injectati-va cu CHIMICALE NETESTATE PE TERMEN LUNG sa scapati de RACEALA covid ca apoi sa faceti cancer diabet boli autoimune sau sa crapati pur si simplu. Vai de capul vostru !

@European: nu scapa nimeni, suntem prea multi si nu mai e nevoie de noi. 

Mutu

Emilut l-ai copiat pe mutu Johannis? 

(ㆆ _ ㆆ)

Ar trebui suspendat si primarul tot pentru suspiciuni

Daca a rezistat la blestemele tuturor soferilor si a proprietarilor de case carora le-a daruit blocuri alaturi, rezista el si la un vaccin esuat.

Poate se coaguleaza...

Baa...!! Primaru' asta e atat de taran incat i se vede coasa in poza de buletin....pardon la poza cu vaccinu;....

::)):)))))

Vai domne ca ii primariu nost in pericol de beteşug cu dopuri de sange care blocheaza venele si sanjele nu mai circula de la aiest vaccin de la egleji. sa ne rugam sa nu crepe dom primariu ca a hi vai s amar de capi nost

@Tanti Lenuța: că binie zîci tu Lenuță. Ai die minie și de minie să nu pățască ceva dom primariu că noi ce ne facem? Nie lasă cu metrou' pă hîrtie numa. Amu după ce ne-o tăt zîs cît de fain om mere noi cu trenu di la Castelu Electric pînăn Jilău. Tulai doamne, apăra și păzăște pe consăteanu nost, Emiluț a lui Boc

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.