Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 19 ianuarie 2021

Vaccinul curului pentru clujenii naivi - un om deștept grăiește:



 

Imaginati-va ca vine maine ONU si un grup de astronomi in halate albe care va comunica omenirii "oficial" ca Terra urmeaza sa fie lovita in scurt timp de un asteroid si sunt sanse foarte mari sa distruga viata pe planeta sau ca in orice caz, "va fi jale". 

Urmeaza panica, isterie, jale, etc... In cateva zile apar insa alti astronomi care ne spun mai direct sau mai pe ocolite ca au vazut si ei asteroidul, dar ca nu pare mai mare decat unul normal. Intre timp toate televiziunile vuiesc, Apocalipsa! Nasol! O sa murim cu totii! 

Cifrele date de astronomii oficiali incep sa dea cu virgula, tot mai multi astronomi spun ca sunt gresite calculele initiale dar acestia sunt cenzurati si li se sterg postarile pe retelele sociale, sunt considerati conspirationisti periculosi toti cei care nu cred ca vine cu adevarat sfarsitul planetei.


Intre timp apare unu' care trimite rachete in spatiu si zice ca are el rezolvarea: ne mutam pe Marte!! Da!!! Este chiar Elon Musk, salvatorul omenirii.

 

In cel mai scurt timp primeste finantari de la toate statele lumii si in 3 luni scoate pe piata un fel de racheta experimentala care nu a mai fost testata decat pe bucati si de fiecare data a explodat la teste. Dar e singura salvare disponibila si toti se inghesuie sa plece cu orice pret de pe Terra (totul gratis, a platit guvernul pentru fiecare cetatean, in avans).

 

Elon Musk nu garanteaza ca racheta nu explodeaza, nu garanteaza nici ca ajunge la destinatie, de fapt nu garanteaza nimic, doar ne spune ca e singura metoda fezabila sa salveze omenirea. Si asta in conditiile in care tot mai multi oameni se informeaza si observa ca nimic din ceea ce a fost initial prezentat ca apocaliptic nu e corect si vor sa ramana pe planeta.


Este ca si cum va imbarcati in navele fictive ale lui Elon Musk toti cei care va vaccinati acum pe bune!


sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.