Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 6 noiembrie 2020

Promisiuni pentru proști și cum ne fură micul monstruleț Crăciunul

 Cu tupeu țigănesc afișat în campanie electorală, PNL ne arată lista treburilor care se cereau rezolvate de 16 ani încoace, de când au pus netrebnicii ăștia laba pe Cluj (mă rog, atunci se numeau PDL).



Practic, tot ce se regăsește în materialul pentru abureală, se cerea îndeplinit de mult:

1. Pasajul Tăietura Turcului, unde sunt loviți pietoni din cauza strâmtorării.

2. Centura ocolitoare a Clujului - după 16 ani, tot nu există.

3. Tren Metropolitan - e vina guvernului central, nu a lui boc, care a fost și prim ministru!

4. Spitalul regional - ??? Aș râde, dar e de plâns..

5. Spitalul pediatric mono-bloc, sau stereo-boc, cum au fost chinuiți în nopțile de coșmar copiii internați vis-a-vis de mega-escrocheria numită untold.

6. Metroul metropolitan - asta e cea mai tare. Atunci când piticul ajunge în criză de credibilitate (adică mai tot timpul), soluția lui e să arunce o fumigenă și mai mare, cu care să îi deruteze pe bieții electori. Vorba aia, când nu poți să-i impresionezi cu deșteptăciunea ta, atunci încurcă-i cu rahatul.

7. Conectarea Clujului la autostradă - era să mă înec cu vinul.. 😒😒

#Reușim!Împreună!  trist..jalnic..penal. 

Dacă nu v-ați prins până acum, dați-mi voie să lămuresc treaba: înafară de hashtaguri tâmpite, englezisme imbecile și gargară utecistă, piticania nu are ce să ofere. Ba, mă contrazic: corupție cât nu poate trage locomotiva!

De aici putem trage lejer concluzia că 75% dintre votanți ar trebui să își ceară banii înapoi de la cei care i-au "educat" și iertare de la noi, ceilați.

Barem sunt bani de luminițe pentru un Crăciun pe care îl vom petrece singuri, triști și îmbotnițați la lucru și pe stradă, de către o șleahtă de nemernici care fură miliarde în Lei noi, făcând-o pe satrapii cu noi. 

Fericiți cei care mai au de lucru..




În spiritul lui boc & gașca: merry Christmas, fraierilor - v-o tragem încă patru ani - ha, ha!

Și încă un fapt: când deschid geamul în orașul de cinci stele, pute a levigat de la Pat Rât. Mai bine nu aerisesc... dar vouă dragi clujeni, cum vă cade?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.