Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 15 octombrie 2020

Revolta lui Boc asupra trotinetelor Bolt, Lime etc. și reacția clujenilor care gândesc



Într-un acces de politicianism care se potrivește pe primărașul nostru, precum o mănușă, Boc a sărit ca să dea vina pe cei care au adus 2,500 de trotinete electrice în Cluj. Cică peste capul lui:

"Ce îmi cereţi dv., să fie lipsă de reglementare, nu va fi aprobată la Cluj-Napoca. Nu ştiu cum este în Bucureşti, dar la Cluj va fi reglementare. Dacă vreţi să avem dialog, veţi găsi non-stop, nu cum l-aţi făcut. Ne-aţi aruncat trotinetele în stradă şi aşteptaţi după aia regulamentul. Ăla nu e dialog. Elegant şi frumos era să aşteptaţi acest regulament. Arătaţi respect oraşului, şi dv. Şi Boltul. Aşa ceva nu va mai fi permis."..

Bleah, ceva atât de grețos mai rar. Atâta tupeu, de parcă totul doar s-a întâmplat din senin, fără aprobarea sa. Ia' încercați Dvs. dragi clujeni să parcați trotinete pe spațiul public de capul fiecăruia, să vedem unde ajung! Păi nu ar trimite rapid hingherii de mașini să le ridice? În fine, reacțiile celor care gândesc, sunt excelente - să le savurăm:


Troti si bici

Da, asa este, au venit Boltu si Lime si au trantit Troti pe strazi si tu nu ai stiut nimica. Ce sa zic, ai facut piste ca la Strasbourg sau Monte Carlo, nu-i asa? Ce doreai sa astepte, pana va cacaiti in CL sau spaga a fost prea mica? Lasa ca 75% te cred si din pacate si DNA. Se va face si dreptate, odata si odata si o sa dai socoteala la cum ai chinuit clujenii de 16 ani cu minciuni, promisiuni, Untoalde si alte bazaconii de sifonat bani grei.


iei trotineta până la servici

Alooo... Care "servici", mai nou oamenii muncesc de acasa, aia care mai au "servici"


Marian G.

Dupa ce el a cantat ca cetatenii sa renunte la masinile personale si sa mearga cu trotineta pana termina el metroul acum o da la intors ?!

Pana la urma se adevereste doar ceea ce stiam cu totii despre primarul nostru gospodar, ca e la fel ca orice alt politician ajuns la putere, il doare in fund de cetateni.

Incurajarea trotinetelor si crearea benzilor de biciclete sunt scuza lui pentru ca nu e capabil sa deconsgestioneze traficul rutier, ca nu e capabil sa atraga fonduri pentru crearea de strazi si parcari asa cum ar fi normal.

Au scazut temperaturile si s-a stricat vremea, o sa stam blocati in trafic cu orele privind la pistele de biciclete care vor fi pustii .. o sa numaram 1 biciclist la 2000-3000 de masini, maxim.

Multumim de grija nea' Emil.


El

@Marian G.: E realesul idiotilor untoldisti, pentru lingai si iubitori de gaura maro nu exista rusine, chiar deloc. Iar magarocul asta e Antonia, Tot eu, Untodeanu, Sifiliseanu sau sculamentaru , toti urinati pe ei. Lor le multumim pentru covidul in crestere, pentru chefuri si toata zoaia pe care au adus-o aici, iar ala ce ia incurajat in astea inca nu-i covidat, dar vorba de Floaster, Dumnezeu nu culca-te!


bula

trotinetele astea au lovit kolosvaru mai rau ca si covidu, de aceea domnu cosaș, plantator, dansator, facator de parcari, asfaltator, piticania Bocila a sarit sa-si apere locuitorii urbei sale


andi

@bula: bobor de PSBHTLM, ati votat PNL sa imi soogeti poola toti !


bula

@andi: doar nu vrei sa fie ciuma rosie in acest oras minunat, de 1000 mp cu tot cu statui


Sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.