Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 29 august 2019

Piticul mitoman lovește din nou - cum extinde el metroul care nu există

Tupeul bocitaniei e la cote maxime zilele astea: ne spune cum va extinde el ceva ce încă nici măcar pe hârtie nu există - practic ne face din vorbe. Dar cum să poată altfel un papagal UTC-ist? 

Pentru cei mai tineri, UTC era Uniunea Tineretului Comunist, pepiniera de viitoare cadre de nădejde ale PCR (de ăsta cred că totuși ați auzit). Ei bine, bocitania nu era vre-un membru de rând al UTC, ci mare activist, care în zilele finelui anului 1989, înfiera la modul cel mai proletar cu putință pe românii care protestau sătui de tirania și de mizeria comunistă.

 Individul era pe val, doar că valul s-a întors și odată cu acesta și bocitania, transformată în politruc "democrat", pentru care democrația e doar o altă pereche de șosete. Adaptabil ins, nu-i așa?

Emil Boc - trupete securist care dă din urechi și zboară
Acum vinde gheață la eschimoși, iar eschimoșii suntem noi, cei ce trebuia să avem centură ocolitoare, pasaje și parcări, un Cluj fără parcuri și cu piste de biciclete frânte, însă gemând de clădiri AUTORIZATE de către piticania coruptă și acoliții săi  - are tupeul incredibil să ne spună că Bună Ziua e un dezastru din cauza privaților și nu a lui!

Dar Clujenii nu te uită și nici nu te iartă, biată mizerie comunistă - zilele tale ca ins ce umblă dezlegat, sunt numărate. Aud pe la colțuri că ți s-a înfundat - așa să fie! 
E șansa unică a DNA de a își recâștiga încrederea poporului.


Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat că va extinde linia de metrou de la Florești și în Sopor.
”Nu exclud ca la un moment dat să fie inclusiv o linie de metrou până în Sopor, dar în a treia etapă. Acum așa principală este Mănăștur-IRA, dar apoi s-ar putea extinde pe orizontală”, a declarat primarul Emil Boc la un radio local.
Colonia Sopor se va dezvolta, dar încă nu are nici măcar o linie de autobuz, nu sunt trotuare pe stradă.
Acolo se va face un cartier cu 70.000 de locuitori. 
”Sopor va fi un oraş în oraş, un orăşel în sine. Cât Mănăşturul pe vremea comuniştilor, pentru că acum, cu extensia Câmpului şi altele, are peste 300 de hectare, iar Sopor undeva la 237 de hectare. În noul cartier vor locui între 50.000 şi 70.000 de oameni. Vom alege cei mai buni experţi care să vină se ne spună cât de largi să fie bulevardele, unde va fi loc de grădiniţă, de şcoală, etc. Facilităţile necesare omului cotidian trebuie să fie amplasat la maximum 20 de minute de mers pe jos. Nu să îşi ducă copilul din Sopor la grădiniţă în Mănăştur. Trebuie să eliminăm din trafic. Avem exemplu negativ Bună Ziua, construit de privaţi care nu au lăsat loc pentru aceste facilităţi. Vedeţi că ne străduim de 3 ani să lărgim strada. Vreau ca Sopor să fie un model de referinţă pentru România, un cartier ca la carte. Dacă laşi dezvoltarea doar în mâna privaţilor, care vin şi îşi fac fiecare bloc cum vor, pierzi din vedere ansamblul. Vom alege cei mai buni experţi”, a declarat primarul Emil Boc.
Accesul se va face pe o stradă de 18 metri lățime. Totul este însă la stadiu de dorință, pentru că nu s-a făcut nici PUZ ul.  

Vocea Clujului le spune așa cum este:


DNA CLUJ nu are coaie 
Deci de vina sunt "privații" din Bună Ziua. Au construit cum a vrut plua lor. 
Nu corupția și prostia din primărie și Consiliul Local. 
Că autorizațiile se dau din Google Play. 
Băi cât **** mea ne mai prostește piticul asta comunist?

Boc coruptul 
Boc! Explica oamenilor cum trimiti politia locala sa ii forteze sa-si vanda locuintele din centru. Explica oamenilor de ce trimiti amenintari locatarilor din centru. Jeg imputit si corupt ce esti! Explica oamenilor cum esti mana in mana cu comandantul sectiei 1 politie si amenintati cetatenii sa va dea voua locuintele!

Metroul EXISTA? 
Nu va suparati, dar cand extinzi ceva, inseamna ca acel ceva exista... Metroul Clujului EXISTA? Poftiti in vagoane!

Agentu’ din depou 
Nu ca vreau eu sa fiu musai carcotas, dar cand extinzi ceva inseamna ca ai o “chestie”, orice ar fi ea, si vrei sa o maresti. Boc vrea sa extinda metroul, adica un zero extins, cat vrea muschii lui. Adica p..la! De fapt aia o poti extinde prin mult exercitiu, numit laba. Laba gen metrou, monorai, centuri ocolitoare si de ce nu dirijabile.

Primul pas 
ar fi să curețe din când în când autobuzele,să scoată din circulație Renaulturile mici,care fumegă mai nu se aprind în trafic-în rest metroul are vreme....Cine crede că subteran se fac coridoare ca în brânză se înșală....mai bine autobuze electrice,trolee

nu conteaza 
Sopor? Unde e aia? Strada aia de la doar 1km de mall? Acolo unde exista 10 blocuri de 7-12 etaje in care locuiesc oameni de 3 ani, unde nu exista trotuar, iluminat public, salubritate stradala, cosuri de gunoi, colectare selectiva sau orice alt serviciu de bun simt in anul 2019? Unde oamenii se uita pe geam la baza sportiva aflata la 50m distanta pentru care trebuie sa ocoleasca 1km? Acolo vrei ma sa bagi metrou? Unde in 3 ani de zile nu ati fost in stare sa faceti un trotuar temporar pe o distanta de jumate de km? Unde merg mamicile cu caruciorul pe marginea drumului, sau cand ploua pe mijlocul drumului, pentru ca nu exista canalizare si baltile uneori ocupa o banda intreaga? Unde un drum de sub 10m e folosit de camioane, masini, biciclete, trotinete, pietoni, copii si carucioare? Nu ne trebuie ma metroul tau fictiv! Dar ne-am saturat sa platim impozit de cluj si sa avem conditii de sat! Sa-ti fie rusie! Iti garantez ca un vot nu o sa primesti de pe strada aia! Canta la alta masa, ca nu ne impresionezi si nu fraieresti pe nimeni. Oamenii s-au saturat de promisiunile tale si ai avut un mandat intreg sa faci ceva, orice! Ne riscam viata zilnic, in orasul tau de 5 stele!

DA 
binenteles!! , Deja a fost facut metroul... Acuma se extinde!

Sile 
Curand va intra in Cluj comisia de anchetatori DNA de la Capitala, ca urmare a Petitiei facuta de catra mine. 
Boc la Gherla, se pregateste deja camera 26! Untold, la Pata!! 


Tu fetas 
In an electoral se extinde si linia de metrou chiar daca nu e nici macar in faza de proiect. 
Tot acum, inainte de alegeri, Somesul navigabil va fi innoit cu un port pentru vase de croaziera. 
Si ca sa-l votati pe Johannis, Tise finul lui Boc, va termina de tot ai groapa ecologica.

bula 
super, sa-l duca pana la Salina in Torda. 
Neaparat statii sub moluri. 
Cati bani fura astia cu studiul de fezabilitate ?

Kyro 
@bula: Doar 10 milioane de euo costa studiul de prefezabilitate si cel de fezabilitate :)))

bula 
@Kyro: aieti destepti, fura bani multi legal, nu-i verifica nimeni dupa ce expira studiile si fac altele.

sursa: stirideCluj


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.