Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 13 februarie 2021

Piticul, măscuța și plandemia

 A fost odată ca niciodată, un pitic care credea că le știe pe toate, în ciuda faptului că era redus mintal și mult sub măsura unuia pe jumătate bărbat:


Viața noastră nu va mai fi ca înainte. Când gradul de vaccinare va ajunge la un nivel mai ridicat vom simți o depresurizare pe partea medicală. Fără a spune că e departe finalul, nici nu pot spune că este foarte aproape. 

Chiar dacă ne vaccinăm, regulile tot trebuie păstrate, o lungă perioadă de timp. Eu sunt unul care crede că nu vom mai reveni niciodată la ceea ce a fost înainte. În sensul că viața va fi exact cum a fost cu un an înainte de pandemie. Schimbările care au avut loc își vor lăsa amprentă în viața noastră. Nu spun că nu vom scăpa de ea, dar viața care a fost înainte nu va mai fi. 



Există o problemă însă -  clujenii adevărați nu se lasă îmbrobodiți de balivernele acestui papagal comunist - dovada:

Ion
@E. Bloc: ,,au scăzut numărul de persoane care se imbolnaveau de viroze și gripa obișnuită.'' - normal că au scăzut, toți au acum covid, este o infracțiune să-ți mai sufli mucii in public! Bietul de el se crede un fel de bil gates combinat cu elan musk de Cluj! N-aveti idee cum aberează la ședințele online cu angajații in fiecare luni dimineață, zugrăvind Clujul viitorului drept noul silicon Valley cu Dubai împreună! Pe angajați i care nu se vaccinează ii face inconștienți și le amintește de pierderea serviciului. Deja este paranoic!

dan12 
Alt prostalau, taranoi, care tine lectii despre viata. Mars mah, lasa viata, ocupa-te de ce ai tu de facut. Mergi la radio ca proasta-n sat sa filosofezi, tocmai TU, mare 'telectual de la coada vacii. Doamne feri, asa oameni n-ar trebui sa mai vorbeasca in public NICIODATA in viata asta!!!

SF de medievalism
Aceleeasi pove de Asimov, un individ fara pic de pragmatism si un diletantism cras, pe mana astauia e Clujul, alaturi de loaze pupinfundiste ce-l perie in gaoz zi si noapte. Minunat in Piata Blaga, mirific si mirobolant si inca nu au inceput studentii studiosi sa ne napadeasca, Piata smart si galactica, medicina spatiala, teleportari metroplitane si strazi fara canalizare si asfalt, haidati la Cloooj ca-i taree taree faaaiiin!

JANBERJAN
SAY NO TO:
WAXX
BOTNITZA
VREIM CONCERTE, FESTIVALE SI MECIURI CU PUBLIC.
TRAIASCA IMUNIZAREA NATURALA!

 

E. Bloc
Bravo Bloc! Tot cu masca 50 de ani de amu incolo. Dar ce fac investitorii imobiliari care construiesc in draci

 

relu
Ce spatii deschise ai facut in oras? Au fost cumva ziduri si nu le-am vazut noi? Asta vorbeste doar aberatii. Saracul de el e demult depasit

75%
@relu: din clujanii sfatosi l au votat

Cipri
@75%: este vorba de 75% dintre cei care au mers la vot. Sa demitizam putin "procentele" piticaniei. Ca i se urca la cap si de la atata repetitie va crede ca fix asa e.
Ca sa fiu mai precis: 75% din 40% cati au mers la vot = 30%. Atata sustinere are primarul. Trizaci la suta, sa intaleaga si mocanu' din rachitele 

 

 Nimic neobișnuit din partea lui - repetă propaganda care i s-a dat. Ei acum, cei care ați încasat vaccinul ăsta nenorocit și vătămător, cum ați mușcat-o? E degeaba, tot cu mască și tot încorsetați sunteți - ha, ha!
Unicul lucru bun a fost faptul că nu i se mai vede piticului mecla de bidon turtit.

Stiridecluj 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.