Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 16 februarie 2021

Boc ne dă sfaturi medicale: vaccinați-vă! "Nimeni nu este in siguranta pana cand toti vom fi in siguranta!"

Săracul Boc atâta poate, știm demult cât îl duce capul și din partea mea, nu este o problemă în ceea ce îl privește - dar vedeți Dvs. stimați cititori, omul prost nu e un pericol doar pentru el însuși, ci și pentru cei din jurul lui. 

 


"Azi m-am vaccinat cu vaccinul AstraZeneca. Totul Ok. Recomand tututor sa se vaccineze. Nimeni nu este in siguranta pana cand toti vom fi in siguranta! Maratonul continua, in final toti vom fi invingatori!", a scris Emil Boc pe Facebook, luni.

Îndemnul adresat nouă de a ne vaccina, e unul criminal - dânsul nu este medic, ci doar un politician care din câte știm, a studiat dreptul. Cum își permite să dea sfaturi medicale acest ipochimen?

Cât de prost trebuie să fi pentru a emite astfel de bazaconii?

"Nimeni nu este in siguranta pana cand toti vom fi in siguranta!"

Cea mai perfectă stare de siguranță este să stai ascuns într-un dulap, sau sub o masă solidă, purtând cel puțin două măști, cască de protecție, cotiere și genunchiere, dacă un costum de cosmonaut nu e disponibil și cu un prezervativ aplicat, așa pentru protecție suplimentară, că nu se știe niciodată pe unde poate intra "virusul ucigaș"!

Viața ne spune cu totul altceva: nimeni nu este sigur că va ajunge acasă într-o bucată, sau că se va mai trezi a doua zi.

Dar tocmai riscurile pe care ni le asumăm când facem sport, când vizităm locuri necunoscute, când conducem mașina sau cunoaștem oameni noi etc., tocmai acestea dau vieții sarea și piperul care o fac să merite a fi trăită. 

Ori papagalul îndrugă despre "siguranță", ca și cum aceasta ar fi un drept sfânt! 

Un lucru bun există însă în tărășenia asta: dă Doamne să fi luat vaccinul care ni se propune și nouă - poate scăpăm într-un final de el.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.