Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 8 septembrie 2020

OZN-urile au furat tomberoanele de reciclare! Banii curg mai departe în buzunarele cui trebuie.

După o perioadă în care ne-am obișnuit să reciclăm comfortați cumva pentru dublarea prețului serviciilor de salubritate prin prezența acestor tomberoane, acum am rămas cu PET-urile, badoagele și sticlele în pungi, umblând bezmetici pentru a găsi un loc unde să ne descotorosim de ele.



Din Gheorgheni, Piața Mărăști, Centru, Dâmbul Rotund, până în Mănăștur, vă provoc să le găsiți, să le fotografiați, apoi să ne trimiteți imaginea pentru publicare - doar semnalați printr-un comentariu.

Iată și o modalitate pentru a contracara mizeriile piticului:

sesizați Garda de Mediu

Nu mă aștept ca piticul să vâneze tomberoane prin oraș, dar pentru asta a angajat pe un salariu regesc, un "city manager", pe Mr. Șurubaru, a cărui treabă ar trebui să fie și urmărirea felului în care Brantner își achită obligațiile față de orășenii care le plătesc sinecurile.  Ori asta fix nu se întâmplă - de ce să îți faci datoria față de cei care îți plătesc salariul, când poți să freci menta a-la-Cluj?

Însă, pentru a inspecta aspersoarele instalate inutil în Parcul Mare,  însoțit de liota de slugi și gașca de PR (nu unul, ci doi fotografi!) , are vreme, că deh, dă bine dacă îți imortalizează mecla aia' de bidon turtit, pentru impresionarea votanților - nu că-i mai importantă reclama decât conținutul?





Cu măscuța regulamentară la 30 de grade - exemplu pentru turmă

Măscuțatul de el..

Poate că v-ați săturat de atâta batjocură, incompetență și corupție - noi sigur, da!

Se pare că avem și omul care îl va înlocui pe impostor zilele astea, deși nu îl invidiem deloc pentru situația preluată, dar măcar are orașul șansa de a cădea pe mâini bune: Avram Fițiu - noul primar al Clujului. Să fie într-un ceas bun și mai ales: ieșiți la vot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.