Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 12 decembrie 2019

Emil Boc: eu sunt mic, nu știu nimic - dovada iresponsabilității sale; Adio spații verzi!

Un bloc de 10 etaje va fi ridicat lângă Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, după ce Consilierii locali din Cluj-Napoca au aprobat acest lucru. 

Primarul Emil Boc a fost întrebat la emisiunea Ziua de Cluj Live, pe Facebook, dacă este de acord cu un bloc de 10 etaje în loc de spații verzi?.
Răspunsul a fost de aruncare a responsabilității mai departe, deși decizia a fost luată în Comisia de Urbanism, pe care primarul o conduce. ”E foarte bună întrebarea și vă rog să o adresați pe toate palierele la cei care sunt responsabili. Eu, ca primar, trebuie sa respect un PUG, care e făcut de specialiști și aș vrea să puneți întrebarea la proiectanții PUG-ului care au schimbat destinația terenului. 
Văd pe foarte mulți mari artiști ai neamului, care sunt arhitecți și care sunt parte la decizii, cum este PUG, și apoi se arată foarte revoltați. Voi, casta sau breasla asta a arhitecților unde ați fost când s-a făcut modificarea, de ce nu ați sărit ca arși? Tac toți mâlc și apoi, ca să dea bine la public, vin și zic că nu e bine. De ce nu ați oprit? Că erați de specializate. Nu mă refer la cei de pe margine care fluieră, ci la cei care au fost cu atribuție de decizie și au făcut PUG, eu ce pot să fac? Dacă nu dau autorizație de construire în condițiile legii, mă dau în judecată pe mine și pe funcționarii mei și plăti daune. 
Doi ani a durat dezbaterea pe acest subiect. Propunerea inițială era de 4 blocuri de 4 etaje și comisiile de specialitate, ca să mai oprească și să mai salveze spațiu verde, au venit cu un bloc de 10 etaje. Nu a fost nicio obiecție față de acest proiect. Eu nu am auzit, iar Primăria, odată ce a intrat pe un drum cu sens unic, nu are ce face. Greșeala a fost când proiectanții au schimbat destinația din spațiu verde în spațiu de construit", a spus Emil Boc. 

Incredibilă atitudinea sa "nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase", însă cu clujenii nu îi mai merge - l-au dibuit demult și îl responsabilizează:


Micutzu
Mooorrr! Am ras mai ceva ca la cinema. Domnu Boc, lasa Primaria si hai la stand-up comedy. Esti cel mai tare! Da-le numele celor care au schimbat destinatia din spatiu verde in spatiu de construit. Fa-i de rusine, fa-i celebri!. Mama lor, cum te obliga sa dai Autorizatie si tu nu vrei si nu vrei. Da n-ai ce face, ca niste aia care au decis PUGu, din breasla arhitectilor, te obliga. Noi, domnu Boc, te iubim ca ca tine nu gasim!

dan
el are treaba doar cu untoldurile,bairamurile si alte evenimnte de genu,cu haosul urbanistic,ghetoizarea orasului n-are treaba,atunci devine un simplu cetatean care da vine pa raii de la urbanism.

Calin
Boc e un comunist adevarat: nu are treaba cu esecurile, doar cu succesele. Poate verifica cineva de ce toate proiectele controversate sunt realizate de Arhimar.

Presun
Tipic papagal comunist - mostră de responsabilitate: "Greșeala a fost când proiectanții au schimbat destinația din spațiu verde în spațiu de construit". Deci totul se rezumă la o greșală și nu la pile politice, spăgi, corupție.

Spațiul ex-verde
Câte locuri de parcare subterane va avea noul bloc? Două sau trei? Eu zic să desființați Rozelor și Babeșul și să faceți blocuri și parcările pentru ele, așa ar fi frumos într-un oraș european de mileniul 3. Aștept blocurile în consolă peste Someș, să vă mai dau niște idei.

arhimar
Vrei sa ai un bloc, care sa fie construit repede, oriunde, indiferent ca respecta sau nu PUG-ul?
Vorbeste cu Arhimar, se rezolva orice.
Baietii stiu ce mecanisme trebuie unse.

Emil Bloc
Avand in vedere ca blocurile smecherilor rasar ca ciupercile dupa ploaie, dar pt o casa amarata astepti ani de zile pt o autorizatie, este clar clar ca pute a spaga. Oare cand se va baga DNA pe felie?

Boc isi bate joc
Cand ceva e naspa, Boc nu e de vina niciodata. Cand ceva iese bine, hop si el sa apara in poza si in stire. Nu v-ati convins inca? Chiar trebuie sa ajungeti la adanci batraneti ca sa realizati ca o viata intreaga ati fost mintiti? Viata nu o mai puteti da inapoi. Si daca ati vota la fiecare mandat alt primar, si tot ar fi ceva in plus. Macar vezi ce face alt primar, indiferent daca rau sau bine. Mai rau de atat nu poate bloca Clujul.

Paul
Maestre, bag-o (din nou) pe aia cu parcuri si spatii verzi de-a lungul malului Somesului. Somn usor clujeni, Rachitilianul vegheaza asupra parcurilor orasului

Tanar si nelinistit
@Paul: Adio spatiu verde la Cluj. Totul trebuie sa fie eficient. Spatiul verde ramas in zona va folosi largirii strazilor din jur,pentru a se putea conecta la artera de trafic infernal de pe Calvaria.

MAFIA BOCULUI
Azi maine astupa lacul Chios si fac un turn de 30 de etaje in mijlocul parcului. Mafia asta din primarie nu are limite. Singura sansa e sa deatabilizam aceasta mafie la alegeri. de 12 ani caracatita e mare cu tentacule bine infipte in toate institutiile din subordinea primariei. Dupa ce ca e jale cu traficul rasar turnuri dupa turnuri mai ceva ca la New York. Nu inteleg de ce nu intra DNA cu bocancii in aceasta organizatie de crima organizata din primaria Cluj. Eu cred ca nu mai e mult pana il baga pe pitic la Gherla. Deja se dau autorizatii de constructie la tot felul de cladiri cu 15 etaje fara nici o jena.

cluj
Mocanasul poate sa se spele si cu aghiasma ca numai fraierii mai pun botul ,poate ne spune cine pune ultimul semnatura pe autorizatii .El cu ***** ala de tise sustin mafia contructiilor ilegale din orasul capodopera si dau vina pe PUG .TREZITIVA CLUJENI ,DEJA POATE FI PREA TARZIU ,GANDITI SI PENTRU VIITORUL COPIILOR!!!

Mincinosul Boc
Boc e un pitic propagandist si mincinos ce promite marea si sarea dar nu face NIMIC altceva in afara de a acorda autorizatii de constructie peste tot contra comision bineinteles. Mincinosul impotent Boc a ghetto-izat orasul si-a autorizat contructia cartierelor ghetto-u: Buna Ziua, Tineretului, Borhanci etc


fUNAR
@fff: Cum s azici ma ca nu e boc ca e primaria??
Pai cine e PRIMAR? Cine garanteaza sistemul asta infect? Cine a pus oamenii aia acolo?
E treaba cetatenilor sa nu cumpere?? Esti chiar redus...
Intr-un oras civilizat nu se contruieste pe orice spatiu liber, care cum vrea si cum apuca.
Ti se pare normal sa se darame casuta cu un nivel si sa se faca blocuri 4+ sau cladiri de birouri?? Pe stradute pe care de abia se circula acum??

Treziti-va! Omul e in primarie de 16 ani!!! A reusit sa sufoce orasul! Clujul poate si merita mai mult!

Hmmm
Cam asa ca la blocul construit langa Mall pe lacul 2 secat. Acolo tot consilierii sunt de vina? Cine dorea sa puna Aquapark pe spatiu verde in Pepiniera Becas? Tot consilierii?
Acum tot ce mai e nevoie este să fim în stare să ne unim pentru a desemna un om care să îl trimită pe netrebnic la lada de gunoi a istoriei Clujului. Așteptăm mesajele Dvs. sub formă de comentarii.
sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.