Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 11 iunie 2022

Elena Udrea, șefa lui Boc va fi extrădată din Bulgaria!

 


Individa penală care dezvoltă cu aprobarea entuziastă a lui Boc un cartier în zona Pata Rît, a pierdut toate demersurile făcute către magistrații Curții de Apel din Sofia și va extrădată în România, unde are de executat 6 ani dintr-o sentință definitivă pentru fapte de corupție. Cînd te gîndești că anul trecut pe vremea asta se plimba prin Cluj..


Încet, încet începe să se facă dreptate.

Ce va fi: va merge înainte planul lui Boc de a aduce locatarii de la Pata Rît în Cluj pentru a face loc cartierului "de lux", sau ne ridicăm noi și punem de alegeri anticipate? 

Cît mai putem tolera corupția și incompetența șleahtei distrugătoare din Primărie? Ne reprezintă cu cinste unul care nu pierde nicio ocazie pentru a-și face imagine, în loc să tragă pentru Cluj? V-am spus de le început că nu vom avea metrou în veci și că totul e o gogoașă menită să sifoneze banul public? Iată-vă primarul care acum plasează vina pe oricine, numai să nu-și asume lipsa angajamentului față de urbe. Cineva care în mod clar nu își face datoria pentru care e plătit, e un păcălici care trebuie dat afară fără menajamente.

Pînă ia și Boc calea lui Udrea putem face noi ceva. Vom făcea? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.