Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 12 ianuarie 2022

Pirueta piticului - acum e cu Djokovic!



Cu cîteva zile în urmă micuțul dar atleticul nostru sportiv lua partea statului australian care știm cu toții ce măgărie imensă a comis - iată ce perora:

„Cine știe tenis, știe despre caz. Este numărul 1 mondial la tenis masculin. Pentru cine nu știe știe cazul, ca să înțeleagă lumea. Trebuia să meargă la primul mare turneu al anului. Sunt patru pe an, din care primul în Australia. Pentru că nu s-a vaccinat, australienii au spus: Stop, nu intri în țară decât dacă te vaccinezi. El se prevala și a spus, – am o adeverință de la medici din Serbia care spun că nu am voie să mă vaccinez. Au verificat oamenii, nu au auzit nimeni în 20 de ani în viața publică tenisului că are vreo afecțiune care pune probleme. Ce vreau să spun, sunt un admirator a lui Djokovic, este un talent extraordinar și un om extrem de valoros al tenisului. Una e una și alta e alta. Eu salut decizia autorităților australiene de a spune: Stop!, indiferent despre cine este vorba pentru că așa se câștigă încrederea cetățenilor în autorități. Indiferent despre cine este vorba ai aceeași unitate de măsură. Nu pentru că este numărul 1 mondial și aduce mai mulți bani la meciurile de tenis, e extraordinar să fie văzut”, a comentat primarul Clujului la Napoca Live.

Pentru ca acum să o sucească brusc, văzînd că o instanță australiană a anulat decizia guvernului de a-i anula viza lui Djokovic. E mare spaima de a-și pierde și bruma de popularitate care i-a mai rămas acestui demagog re-brenduit democrat, pe care iată, clujenii l-au taxat pe loc:

Liviu Croitoru

Lui Boc i-a fost groază de consecințele declarației sale tâmpite, făcute în ziua când poliția de frontieră australiană i-au interzis intrarea lui Djokivich. Atunci B(l)oc - Dictatorul Flecar s-a dezlănțuit contra tenismenului sârb spunând că și el i-ar fi interzis accesul tenismenului și că bine i-au făcut australienii. După ce judecătorul australian a anulat abuzul de putere al autorităților, Boc s-a panicat la gândul că va fi atacat pentru răbufnirea sa dictatorială, el democratul constituționalist și liberal și mare specialist în drept etc. Imaginați-vă cam ce morcov a avut micuțul dictator în dos, dacă la 11 noaptea a postat pe pagina sa de facebook aceste așa-zise explicații.
Cert este că Boc a intrat în criză de încredere în el însuși și charisma lui politică.
Se teme! Rău de tot. E de bine. :)

omg
Sclavete ai fost si pe vremea lui basescu , sclavete esti si acum. ai in sange slugaria la marii boieri. dansezi dupa cum canta ei, la fel si cu autorizatiile... a venit si udrea sa faca bloace la tine in oras, ca te-a stiut sclav si supus

georghe
cum o da cu manta boc, cumva nici sa nu o supere pe halep, dar nici sa nu se puna rau cu autoritatile, nu se stie cand pune de o vizita de lucru in autralia, sa vada cum si o facut aia metroul

Mihail Băban
Tu oricum esti un pacalici si ai fost cel mai prost prim-ministru. Sluga lui Base si al clicii sale. Ghici ce fac eu pe paterea ta?

SCLAVULE

Emi
"sustin decizia"
Ii dam viza, apoi o suspendam iar dupa proces o dam iarasi.
Asa-i si la noi, bok e familiarizat cu asta. Un talmes balmes

Huo dictatura medicala
Aia nu e democratie

JANBERJAN
BOCKULE ESTI UN VAXXER IMPUTUIT!
MAI BINE AI RESPECTA CONSTUTUTIA si DECLARATIA DE LA HELSINKI!

justice

Cum dracu vorbeste asta despre Nole ! Nole a facut ceva pentru oamenii de pe planeta asta (si pentru sarbi in mod deosebit) ! pe cand individul asta a taiat salarii si a nenorocit tara, impreuna cu gasca de impostori ai unui betivan !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.